Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #549

2015-03-19 09:31

Több szempontból is!
1. Károsult (remélem a helyzet csak átmeneti)
2. Nincs megfelelő tájékoztatás a kirobbant ügy kapcsán. Sem a kormány, sem az MNB, sem a cég oldaláról (kiadtak ugyan egy közleményt a honlapukon.
3. A média össze-vissza "tájékoztatása" hergelése a népet, mint "úgy kell nekik kockáztattak, veszteni is kell" NEM. Összekeverik a részvényekkel magas kockázat - magas hozam - 1 éven túli tőkemegtérülés.
4. Magas kamatra hivatkoznak, holott rövid távra kínál ismert Bank is ( 4,5%).
5. Nem világos az sem, hogy a cég neve ugyanaz, de még sincs közük egymáshoz? Több lábon álló vállalkozásnak tartotta mindenki. Egy honlapjuk van, egy szórólapon szerepelnek, akkor miért is nem felelnének a másikért? Állítólag tárgyalnak egymással.
SZERZŐDÉSembe QUAESTOR C S O P O R T szerepel, szerződőfél pedig a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság.
Adásvételi szerződésben is és a Letét igazolásban is (ez a fura nevűt nem látom sehol). Akkor a BEVA miért nem kárpótol? Talán nincs pénze ? Bár én inkább szeretném vissza a pénzem (most lejárót mindenképpen)
6. SENKI nem tudja mi történt (kivéve 1-2 embert), de egymásra mutogatnak. Talán nem véletlenül. Félek, hogy ez sem tesz jót az ügyünknek.
7. Tanácstalan vagyok én is, hiába tudom, hogy a vizsgálat eredményétől függ sok minden. De az nagyon hosszú idő lehet!

Talán jót is jelenthet, hogy nem tartóztatták le még a vezetőt!
Össze kell fognunk, segíteni (akár nettel nem rendelkezők informálása), információt megosztani. Érdeklődni a fiókban, mert én azt tapasztaltam készségesek, ők is "kis" emberek!

Viszont nem világos, hogy ezzel a petícióval mi történik? Elküldik valahová?