Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

egy régi érettségiző

/ #279 Re: felülvizsgálat - objektivitás érdekében

2014-05-16 06:56

#277: reniandtardis - felülvizsgálat - objektivitás érdekében

Szerintem felesleges volt ezt leírni!
A recept egyszerű: Aki a kormány és beosztottjai intézkedéseivel, gondolataival szemben kritikát mer megfogalmazni az a ballibis ellenzék széltolója és a kormányt próbálja megbuktatni. Demokrácia itt csak annak van aki a kormány nézeteit ossza, aki nem az puccsista hazaáruló!
Te még talán túl fiatal vagy hozzá, de én már elég nagy voltam 2002-ben és 2006-ban.

2002-ben nem volt demokrácia, mert az akkori fityisz kormány elbukott néhány ezer szvazaton- mertek az emberek másra szavazni! Akkor pont a felvételim napján (mert akkor még nem volt emelt érettségi- az egyetemeken volt felvételi külön) a fityis és hívei lezárták Budapesten az Erzsébet hidat (akkor még nem volt meg az M0 körgyűrű sem) A Balatonig és Győrig állt a dugó. 2006-ban sem volt demokrácia mert nem nyerték meg a választásokat. Demokrácia most van amikor ők hatalmon vannak, de csak annak aki az ő nézeteiket ossza-más az az ellenzék áruló széltolója. Viszont aki meg az ő nézeteiket ossza annak meg nincs szüksége demokráciára, hisz nem fogalmaz meg velük szemben kritikát.

Ez most a nagy büdös felállás.

Bocs a politizálásért és maximálisan veletek vagyok!

Ha az itt köpködőknek igaza lenne- hogy ez csak egy jól szervezett akció, hogy megfurjátok az elbaltázott érettségiteket- akkor ugyan ezt megcsináltátok volna az összes nyelvi érettségi kapcsán! De csak itt voltak problémák- se a németesek, se a franciások, se a szuhaélisek nem panaszkodtak.