Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

b.

/ #37 Re:

2014-03-14 12:04

#32: -

Szép, már-már ügyesen humoros sarkítás. Sajnos nem igazán sikerült megnyugtatnia a cikkel kapcsolatban, persze nyilván nem is ez volt a célod. Érdeklődnék: Szerinted a két dolog tényleg ugyanolyan fajsúlyú és összehasonlítható? Mert ha igen, akkor pont ez az egyik probléma, amiről beszélünk. Hogy teljesen normális és hétköznapi dolog egy nyilvános közéleti fórumon ilyen stílusban beszélni/írni gyerekekről.

Ja, és: Hol láttál te itt feljelentést? (Tényleg, szeretném megnézni, ha van.) Mert én azt írtam alá, hogy a folyóirat vezetősége magyarázassa el valakivel a szerzőnek, hogy átlépett egy határt; a folyóirat vezetősége ismerje el, hogy átlépett egy határt, és kérjen bocsánatot azoktól, akiket ez érzékenyen érint; foglalkozzanak még a témával, írassanak komoly cikkeket olyanokkal, akik értenek is hozzá, magyarázzák el az olvasóknak is, hogy milyen határt léptek át; tartsanak kéznél valakit, aki megakadályozza, hogy ne forduljon elő még egyszer egy ilyen ostoba fiaskó; és vegyenek már fel a céghez több nőt (ez utóbbi talán kicsit kilóg a sorból, de még most sem beszélek feministául, lehet, hogy ez valami köszönésféle náluk).

Visszatérve szócspélésem elejére: Te tényleg azt hiszed, hogy ez itt csak annyi embert ér el, mint egy szülő (mélységesen ostoba és szerencsétlen) vicce?