Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Lóhering, a fattyúlovag

/ #28 Jusztse!

2014-03-14 01:21

Juszt se írom le!
Sebaj lányok, a magamfajta vén farkak hamarosan kihalnak és szabad a vásár! Már egyre nagyobb számban láthatók a decens, toleráns, csupaszív és lélek egyedülálló anyák által csupa szépre és jóra nevelt, a hímsovén, elnyomó rohadék kanállat apa káros befolyásától mentesen felnövekvő ifjak. Meg is látszik, a plázanemzedék ifjoncai teljes temészetességgel rúgják félre a kortárs plázacicákat a büfé elől, az ajtóból, a sorból. Bizony hölgyeim, ez van és egyre gyakoribb.
És bocsánat, de én meg röhögök rajtatok. Csak azt sajnálom, hogy nem érhetem meg azt a szép új világot, amikor a Ruméliai Ungurusz kalifátus bevezeti a sariát. Akármilyen keményen hajtotok rá, azért ez a hatalmas siker még évekbe telik.

A fejlődés egyre gyorsul. A feminizmus bástyájában már kikockázatlan mellbimbó se kerülhet a nyilvánosságra, és ítéltek el pedofíliáért 11 éves fiút, amiért a bokrok alatt megpisiltette a három éves húgát. Szóval, ennek a dekadens és védtelen kultúrának annyi, ti még meg fogjátok érni a moszlim törvényeket. És kedves firkonc hölgy, majd akkor tessen veszékelni, amikor a Korán szerint _TÖRVÉNYES_ házasságokat kötnek 40-50-60 éves gazdag férfiak egy-kettő-három-négy hatodik évét betöltött arával. Persze, tudom! Az csak egy kulturális hagyomán, a Próféta (legyen a neve áldott) mutatott utat amikor elvette a hatéves Aishát és azóta senkinek egy szava se lehet.

Élvezzétek csak.

Szerencsére az én gyerekeim már olyan országban élnek, ahol a moszlimok is és feministák is veszélyeztetett állatfaj és esélyük sincs. Így az unokáim egészséges környezetben fognak élni.

Addig is élvezzétek a hátralévő pár évet, rugdossátok csak az ilyen rettenetesen veszélyes zugfirkászokat, aztán majd jön a csősz a burkával.