Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen


Vendég

/ #243

2013-11-27 06:12

Felhívnám a figyelmet, jövőre választás! Hány kutyás választó él ebben az országban! Több mint nyugdíjas, nem kéne a mi f... is nyalogatni!
Négy kutyám van, egyik se fenevad, pedig kettő nagytestű pireneusi, de bátran vihetem őket bárhova, kedves kutyák. Nálunk kulturáltabb országokban senkit nem zavar, hogy boldog, szabad kutyák szaladgálnak szabadon.
Számomra természetes, hogy felszedjem utánuk a terméket,azt viszont még nem láttam, hogy bokor alá végezvén a dolgát az EMBER összeszedte volna maga után! Sőt, a kutyák a vízbe sem pisilnek, vagy kakilnak bele, és ebben az országban már nincs olyan természetes víz ahova a büntetés réme nélkül beengedhetném őket. Érdekes Németországba bemehetnek, ott nincs ÁNTSZ? Büntessék meg azokat a gazdákat akik elengedve a kutyájukat kárt okoznak, mindenkinek magának kellene tudni, hogy elengedhetem e a kutyámat, vagy nem.Inkább a kutyaiskolákat kéne támogatni, hogy minél többen megengedhessék maguknak a kutyájuk, és saját maguk képzését. Én minden kutyámmal jártam, és most is járok iskolába, pedig 30 éves kutyatartással tudom miként kell megtanítani az ülj, és feküdje, de a kutya társakkal való tanulás sokkal eredményesebb, és biztos szocializált, kulturált lesz a kutyám.Természetesen találkoztam már agresszív, visszahívhatatlan kutyával, de akkor ezeket büntessük, küldjük iskolába, és ne a többségben lévő normálisan viselkedőket hozzuk lehetetlen helyzetbe.