Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen
Nickname |
/ #2302013-11-26 14:00Ahol csak tudom, leírom, nem győzőm hangoztatni, hogy: NEM AZ EMBEREKÉ A FÖLD!!!!!!!!! Minden élőlénynek, melyet a Föld a hátán hord, joga van az élethez, a szabad élethez. Csak mi emberek a mérhetetlen önzőségünkkel és hatalom vágyunkkal megpróbálunk mindenkin uralkodni és ezzel szépen tönkre tesszük azt, amitől az életünk függ!!! Az ember a legveszélyesebb és legkártékonyabb élőlény ezen a bolygón! Kiírtjuk a mezőket, erdőket, hogy városok, gyárak épüljenek, ezzel egy csomó állat természetes élőhelyét és élelem forrását felszámoljuk! Csoda, hogy bejönnek az állatok a városba és "támadnak", felforgatnak mindent? NEM! Vagy beszélhetnénk a fatolvajokról, azokról, akik levágják a cápák uszonyát, akik az elefántok agyarát metszik le, stb. stb. stb. Szerintem ez a bűnöző kategória, ezt kell büntetni, de példásan! De itt járnak közöttünk szabadon a rablók, a gyilkosok, az elmebetegek!!! Nem baj? Én ezektől féltem magam és gyermekeimet, nem a kutyáktól! Egyébként, sokat segítene, ha az állam azzal foglalkozna, hogy megismertesse pl. a kutyákat, a kutyák tulajdonságait az emberekkel, sőt gyerekekkel és akkor nem lenne ekkora ellenszenv irányukban. Annak üzenem, aki kikészült attól, hogy kutyaszarba lépett: az nem zavarja, hogy úton-útfélen szemét van eldobva? Pedig azt ember tette, nem kutya! És ott van eldobva konzervdoboz tető, mely köztudottan egy pillanat alatt vágja el az ember bőrét, üveg, mely ripityára tört, mire földet ért (nekem ez vágta el a cipőm talpát!); de ugye még mindig a kutyaszar a probléma!? De esetleg megoldható lenne egy rendelettel betiltani a konzerv doboz gyártást és az üvegben árusított italok gyártását! Hm? Vagy lehet, hogy ez túlzás? Netán hülyeség? Mert nem azzal van a probléma, hogy ezeket gyártják, hanem azzal, hogy egyesek szemetelnek az utcán??? Csak párhuzamot próbáltam vonni dolgok között, remélem, sikerült! Az erdőtulajdonosnak meg üzenem, hogy attól, hogy egy vagy több kutya végig szalad az erdőn, az erdőnek semmi baja nem lesz! A vadállatok teszik tönkre , mert túrnak, lerágják a fák törzsét, mert éhesek - a fent említett okok miatt, valamint a szemetelők és a fekete favágók! Sajnálom, én állatbarát vagyok, az embereket pedig itt nem jellemezném tovább. |
|
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4760 Létrehozva: 2025-06-09
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
2769 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
1802 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1610 Létrehozva: 2025-06-30
PamKutya koncert
2470 Létrehozva: 2025-06-09
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
‘Kuss’nál kuss!
1039 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
824 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
711 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
457 Létrehozva: 2025-06-17
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
422 Létrehozva: 2025-07-08
SP Koncert
370 Létrehozva: 2025-06-24
OG Fluor koncert
4250 Létrehozva: 2025-05-14
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
344 Létrehozva: 2025-07-10
Fogjunk össze az igazságos békéért!
316 Létrehozva: 2025-06-19
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
268 Létrehozva: 2025-06-30
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
301 Létrehozva: 2025-04-30
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3446 Létrehozva: 2025-06-06
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19