Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Gumilo

/ #121 Re: Re: válasz

2013-03-24 23:52

#55: - Re: válasz

Tisztelt Mindenki!

Az, hogy kinek milyen tapasztalata van egy-egy kórházzal kapcsolatban, az teljesen szubjektív!!

A mi tapasztalatunk a következő: a tavalyi év elején az akkor 1 éves kislányunknál daganatot diagnosztizáltak. Kb 10 hónapot töltöttünk a Madarász onkológiai osztályán, persze több műtéten is át kellett esni! Az összes műtétet dr Mona Tamás csinálta, aki emberileg és szakmailag is a maximumot nyújtotta. Az altatóorvossal és az Intenzív osztály dolgozóival együtt!

Az onkológiai "csapat" előtt le a kalappal, akik erejükön felül teljesítenek nap, mint nap! A gyerekek mellett 1 szülő mindig ott lehet és ágyat kap!! persze ez az osztály nem a pihenésről szól, a kemo nagyon kemény megpróbáltatás mindenkinek! Mindig mindenkinek volt egy kedves vagy vígsztaló szava, csak jót tudunk mondani az osztályról! Kedves, barátságos, családias

Megmentették a lányunk életét! Nem tudom kifejezni szavakban a hálánkat ennek a kórháznak!!!

Engem személy szerint felháborít, hogy a gyönyörűen felújított Intenzív osztály és műtő az 1 napos sebészethez felesleges lesz és ez hatalmas PAZARLÁS! Ha már nem ennek az épületnek a falai között fognak dolgozni ezek az emberek, már a pici családias miliő is elvész.