Kérjük vissza a régi Petőfi-s hangokat!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nem akarok tucat rádiót. Én a különlegességeket szeretem.
KÉREM VISSSZA!
Üdvözlettel
Emőke
Minden reggel a talpra magyarra keltem... ez indította be a napom, ez adott kedvet ahhoz hogy kimásszak az ágyból. Eddig talán fel se tűnt mennyire fontos volt ez nekem, de most úgy érzem mintha eltűnt volna egy darab a napjaimból :'(
Belehallgattam az újba...elkeserítő! Nem akarom itt is Harsányi Leventét és a ripacs Peller Mariannt.A vacak zenéről nem is szólva.Vissza a régit!!!
mennyire?
de tényleg: mennyire menjünk vissza a régi adások követelésében?
kívánságreggel? vagy vízállásjelentés? poptarisznya?
mert korrektnek tartom a peticiót...
Reggel Marciékra kávé,majd munkába menet....-volt hogy hangosan nevettem az utcán-,vagy a kocsiban...beérve a melóhelyre "tekertem is MR-"re..."Egész Úton Hazafelé" csak a Petőfi szólt...s este itthon "együtt" főztük a vacsorát...
Hiányzol Petőfi Rádió!!!!
Szerettem a Petőfi Rádiót úgy a hogy volt! A jó műsorokkal és a még jobb műsorvezetőkkel! Hiányik a napjaimból!!! Szeretném vissza kapni a szertett rádiómat!!! Hinyoznak kedvenc műsoraim Talpra magyar, Egy estém, bárhol, EU TOP30, Petőfi összes!!!. VISSZA A RÉGI PETŐFI RÁDIÓT!!!!
Elegem van a felsőbb döntésekből. Ne a rendszer mondja meg,hogy mit hallgassak. Az eredeti műsorokat állítsák vissza. Az összeset.
Nagyon hiányzik A PETŐFI RÁDIÓ!!! A nagyon zene.!
| This discussion has been closed. |
petíció
Szerintem nyugodt szívvel lehet a petíciót módosítani, hogy ne csak a Talpra magyar műsor álljon vissza, hanem a Petőfi összes című műsor is és még ki tudja mi lett az Egész útonnal, a Petőfi extrával és a Személyes üggyel, az este 10 utáni zónákról nem is beszélve.