Kérjük vissza a régi Petőfi-s hangokat!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Mélységesen fel vagyok háborodva!!! Elfogadhatatlannak tartom , hogy a politika íly módon beleszóljon egy rádió életébe. Az, hogy játékszert csinálnak több ezer hallgatóból, csak mert két régi jóbarát éppen harcol(...), az egyszerűen nonszensz.
El vagyok keseredve, hogy egy értéket képviselő közszolgálati rádiót egyik napról a másikra , -minden tájékoztatás nélkül- tettek kommerszé, gagyivá, tucattá.
A NAGYON ZENE igenis érték, a kultúra része !!!!
Az "életed ritmusa" pedig csak egy a sok közül....
Szomorú, elkeseredett, dühös vagyok , hogy ezt ma Magyarországon meg lehet tenni.
VISSZA A RÉGI PETŐFINKET! VISSZA MINDEGYIK MŰSORVEZETŐT!
Robi
2007ben elvettétek a régi Petőfit,akkor lett nagyon zene belőle!most legalább tőletek is elvesznewk valamit!Éljen az ÚJ DANUBIUS Rádió,azaz a Petőfi Rádió!Végre tudd a KLassz FMmmel versenyezni!
Robi
AQ Nagyon zene Petőfit nem hallgatták annyian mint a 2007 Május 31i előtti Petőffit!Azt most már nem lehet vissza hozni,de végre a tömegigényt kieléágitő zenét játszik a Petőfi!A réteg zene a netre való!
es vihogo picsat alkalmaznak kulturalt es jo humoru emberek helyett!!!!Felhaborito!vissza a regi radionkat!vissza a regi Zenet!
A mai nappal az MR2 Akusztik c. koncertműsort -(a legendás 8-as stúdióbó)- is megszüntették. :(
Mélységesen fel vagyok háborodva!!!
Erre már szavak sincsenek.....
| This discussion has been closed. |
Ráadásul ilyen ocsmány módon, és eljárással!?
Fújjjjjjjjj......
Gio