Váltsák le Mezei Dánielt a Forma 1-nél! Vissza Palikot
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ezt a kommentátort egyszerűen nem lehet elviselni! Teljesen elvont mint ha GP3 futamot nézne vagy nem tudom. Teljesen buta az egészhez.
Ezt kikérem magamnak és szerencsére az ismeretségi körömben sincs olyan aki a Palikot akarná, a Mezei persze alkalmatlan, mert egyáltalán nem ért az F1-hez, ami a Palikról ugyanúgy elmondható, csak ő még ezerszer elviselhetetlenebb is mellé. Azt nem tudom ki lenne alkalmas, de Palik lenne a legrosszabb választás...
Alexandra
Re:
ez így van ahogy mondod ez a két páros valahogy szinesebbé tete de még oda Tenném Vébert is mert ő is olykor olykor jókat monani ez a trió kell !!!!!!!!!!
Re: Re:
Ennyire sületlenek ne legyeletk már, Gyulát vissza? ő is akkora barom volt mint Mezei... nem hiába nem szerződtették, bepróbálkoztak mezeivel... SAJNOS!..
Re:
Mi a bajotok vele? Én pl. a Palikot nem bírtam elviselni, miatta nem néztem a F-1-et.
Re: Re:
Bajunk az nincs vele, csak amikor Palik volt a kommentátor legalább az ő hülyeségein szétröhögtem a fejem:) nem volt olyan unalmas futam, amin elaludtam volna idén meg sorra alszom át a futamokat és maradok le mindenről, amikor meg ébren vagyok akkor meg mennek a jobbnál jobb mellélövések... Aki 1 defektnél nem találja el a kereket arra meg nincs mit mondanom...
| This discussion has been closed. |