Peticiok.com

Vissza az EMMIS-t, vissza a Sláger rádiót!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#1 Aug 06, 2012, 22:26
Igazságtalanul vették el és nyirták ki a sláger rádiót.msot meg a neo-n sincs Bumeráng, Kézenfekvö megoldás lenne hogy a frekire visszateszik a slágert, amikor megnyerte a pert, már akkor vissza kellett volna tenni!!!
Vendég#2 Aug 06, 2012, 22:26
sláger forever!

This comment has been removed by the author of the petition.

Reason for the removal: Köszönjük, tudtuk...

This comment has been removed by the person who wrote it.

This comment has been removed by the person who wrote it.

csucsu#6 Aug 07, 2012, 08:31
vissza kérjük a sláger rádiót !!!!
Vendég#7 Aug 07, 2012, 11:30
Nem sok hozzászólni-való van ehhez. Egyszerűen törvénytelenség történt, a 2 mutyis utódrádió közül, most az erősebb mutyis kiszorította a másikat (nesze neked tiszta verseny), pedig a régi jó Sláger ellen esélye sem lenne. (Amúgy a másik mutyisnak is mennie kellene).
Vendég#8 Aug 07, 2012, 16:16
Vissza a BUMERÁNGOT
Vendég#9 Aug 07, 2012, 16:31

hy! ma reggel elaludtunk :( nem értettem ,hogy történt hisz mindig a bumerángra ébredünk!!!! csak később esett le hiába kapcsolt be a rádió csak néma csendet sugárzott :( szar volt a napom hisz nekem nem elég a kávé!!!!!!!!!! cső kutya (Pregozoli )

szimba#10 Aug 07, 2012, 17:26
(Amúgy a másik mutyisnak is mennie kellene).Ez így igaz,nem tiszta játék,amit a Bocsiékkal műveltek.Igazad van #7.További szép napot.Azt a sok hallgatót,akik hallgatták a Slágerrádiót,utánna a Neo FM bumerángot,jól kicsesztek velünk.AKARJUK VISSZA A BOCSIÉKAT.HALLELUJA.
Vendég#11 Aug 07, 2012, 20:46
egyszerűen nem tudok reggel meglenni nélküle.... a többin semmi nincs. A zenéjük meg iszonyúúúúú! Vissza a Sláger Rádiót!!!!!!!
csakEdit#12 Aug 08, 2012, 14:38

Hogy lehet ezt megengedni ebben az országban????? Felháborító, hogy dolgoztat egy két barom és nem fizet... a hallgató meg mehet a búsba. Fogalmam sincs mi a fenét hallgassak, mert csak ez a rádió adta meg reggelente azt amire szükségem volt...Itt legalább olyan témák voltak amik érdeklik is az embert. A másikban olyan baromságokról beszélnek, hogy szétunom magam...

Vendég#13 Aug 08, 2012, 20:00
vissza a Sláger rádiót,
DE FOLEG VISSZA A BUMERANGOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#14 Aug 09, 2012, 00:23
Mindent bele. Sikerüljön.
Vendég#15 Aug 09, 2012, 08:34
Vissza a BUMERÁNGOT és Sláger Rádiót!!! mert már nagyon MÉRGES vagyok. Üdv.: A MOTOROS!!!
Vendég#16 Aug 13, 2012, 10:34
Vissza a Sláger Rádiót!
Vendég#17 Aug 26, 2012, 11:20
helló Pregozoli vagyok !
felháborító amit ebben az országban megengednek ! ha kicsi a tartozásod az behajtják felszámolják közmunka stb. ha milliók ,milliárdok akkor meg nem történik semmi!!!!
egyáltalán nem is értem,hogy szólhat tovább a neo fm ha egy szélhámos a tulajdonos és aki milliókkal tartozik a dolgozóknak!
Tessék betiltani !az a szélhámost pedig börtönbe zárni!!!!!
mi pedig minél előbb szeretnénk visszakapni a megszokott reggeleinket azaz a Bumerángot!
Pregozoli örök bumeráng hallgató !
szabopeteke#18 Sep 09, 2012, 22:43
Én úgy látom, hogy ha csak 214 ember jelzi, hogy hiányzik neki valami, akkor abból nem lesz változás...akinek fontos (akár a Sláger, akár a Bumeráng), az írja alá szerintem..több ezer aláírás kell ahhoz hogy nyomatékot adjon a szavunknak