VÁDOLOM!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Félelem!
A felnőtt embereket már teljesen tönkre tette minden értelembe,most a gyerekeken a sor!! Pl.állami iskola,menza étkezés feltételei,kötelező tanórák mint hittan,erkölcstan és ki tudja mi jön még!?
MEDDIG TŰRJÜK MÉG??????
SZEGÉNYEK PÁRFOGÓJA..
Re: SZEGÉNYEK PÁTFOGÓLA
igaz sajnos van okunk elkeseredni. és gondolja el a kisebbséget ők mit szenvednek. mikor még kenyér sincsen sokszór üdv-lettel.
igen szomoru de most a gyerekek is veszélyben vannak szegény szülők. mit is monhatunk gyerekeinknek. üdv-lettel.
igen a hibályukat máson keresik ki magyaráznak mindent és adoztatnak keményen telefon adó stb mi ez mindent a gazdasági váltságra terelnek. az embertelenség ez . üdv-lettel.
Re:
A te hazádat már Gyurcsány és talpnyalói elkezdte tönkre tenni. Szarból valóban nem lehet várat építeni, a szart pedig Orbánék csak megörökölték...
Re: Re: Re: SZEGÉNYEK PÁTFOGÓLA
#24: - Re: Re: SZEGÉNYEK PÁTFOGÓLA
Filiszteus, itt is böfögsz? Hát nem elég neked az a néhány fórum, amit tönkretettél, te szégyentelen?
Re: Re:
#36: Elegem van a politikából - Re:
Az én hazámat a te jobboldali senkiházi orbánistáid tették tönkre azzal, hogy az akkori baloldali kormány minden lépését annak tudatában is, hogy rosszat tesznek, minden lépést keresztülhúztak, megvétóztak, aztán nagy pofával számon kérték, hogy miért nem teljesült. Ehhez akkor te is tapsoltál ezerrel, mert ugyanolyan ellendrukker voltál, mint párttársaid. Minél rosszabb- annál jobb nektek, ez volt az elv, abba nem gondoltatok bele, hogy ezt az egész ország fogja nagyon rövid időn belül oldaltól függetlenül nyögni. Könnyű mindent a másikra fogni, emélem, egyre többembernek nyílik fel a szeme. Az én környezetemben már elindult a folyamat. Én a helyetekben most csendben maradnék és szégyenkeznék.
Vendég
Ti elfelejtettétek, hogy azóta többen meg is haltak az elrákosodott sebeikbe, pl. Móczár öttusázó, és az a férfi, akinek köze nem volt a Fideszhez, csak a Sütő utcában lakott. Milyen érdekes? Ti elfelejtettétek a Fittelina és az Altus adócsalásait, persze elévültek. Amikor ez a gazember kifosztotta a nyugdíjasokat- átlag 8-10 %-kal csökkentette a 13.havi(amúgy is alacsony) nyugdíjakat? No, de az demokrácia volt, ugye? 55-ről 85%-ra növelte az államadóságot, DE TE megkaptad a segélyedet munka nélkül. És akkor még nem volt Európában válság. Ő konjuktúrában tette tönkre a Hazát. Szégyelld magad TE VÁDLÓ!
Azt a szart 8 évig Orbánék gyúrták, folyamatosan keresztbetettek ellenzékként mindennek. Most egyék meg, amit főztek, jó étvágyat.
Re: Vendég
Mint tudott, Gyurcsány senki szemét nem lövette ki, te szemét. Ha az szemkilövetés, hogy arra adott parancsot, hogy minden törvényes eszközzel védjék meg a rendet, akkor az én olvasatom szerint a rendfenntartásra adott utasítást. Ha én lettem volna Budapest rendőrfőkapitánya, akkor én sokkal keményebb eszközökhöz nyúltam volna, szerintem nagyon is kesztyűs kézzel bántak azzal a csőcselékkel, amelyik ottmaradt tombolni, törni-zúzni. Én először a te szemedet lövettem volna ki, de nem gumilövedékkel. Az ilyen söpredékkel, mint amilyennek te is a tagja vagy, így kell bánni. Benneteket először ütni kell, csak azután kérdezni. Veletek értelmesen nem lehet beszélni, mert a másikat meg sem hallgatjátok, csak fújjátok, amit a pöcskörökben akoponyátokba öntöttek. Maradj magadnak, veled nem lehet beszélgetni.
Vendég
Na, erre mit lépsz?
Vannak szemellenzős emberek, akiknek a tényeúk semmit nem mondanak. Te közéjük tartozol. Eszed semmi, fog megjól. Ammen.
Büdöskommcsik
Mi vagyunk többen, akik meglátjuk a ti aljasságotokon túl a tenni akarást és a bizalmat.
Pá, drágáim!
El lehet menni!
Re: Re: Re:
Nem fog szégyenkezni! Az elvakult fideszes orbánisták nem szégyenkeznek, csak nyomják ezerrel, hogy miért "jó" nekünk. Megvezetett, buta nép. Aki pedig már látja, hogy mekkora hibát követett el azzal, hogy rájuk szavazott, még mindig nem balra fordul (sajnos), hanem a szélsőjobb felé. Na, az lenne a legnagyobb katasztrófa, ha azok kerülnének hatalomra. Én még csendben most is reménykedek, hogy felébred a nép. Vagy ennyire buták lennénk/lennének?
Re: véndög
Tényekkel valóban nehéz vitatkozni, neked ez nem is megy, ezért vagdalkozol ész nélkül. Érted? ÉSZ NÉLKÜL!!!
| This discussion has been closed. |