Ügyfélkapu változtatása rossz irányba történt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A jó k. anyját annak/azoknak a köcsögöknek, akik ezt a képünkbe tolták! És ezt merik bürokráciacsökkentésnek nevezni!
2) mert könyvelő cég vezetőjeként elont a sok e-mail, használhatatlan, kezelhetetlen!
3) tudni szeretném, hogy milyen hatást vált ki, ha nagyon sok aláirás összegyűlik.
.....................
Mert bosszant hogy az adminisztráció és a bürokrácia csökkentés jegyében minden csak még több lesz. Bosszant, hogy kezelhetetlen a rendszer, bosszant, hogy a sok levélszemét között elveszik a lényeg. Ha kiküldik.
Azt nem értem, hogy mitől költséghatékony, gyors és egyszerű, mert a bíróságra beadott doksikat ugyanúgy kinyomtatják, ha nagyobb a melléklet, mint 300 Mbite, akkor külső adathordozón kell bevinni vagy küldeni, amiről szintén kinyomtatják.
Miért kell nekem tudni arról, hogy Ők letöltötték, én letöltöttemm hogy Ők letöltötték? Eddig 3 üzenet jött, küldés, fogadás, lajstrom szám, ezt megfejelték további 4-el. MINEEEEKKKK???? A Webamailt lehet majd folyamatosan figyelgetni, nehogy megteljen, ha megtelik akkor archiváltatni és töröltetni. Egy beadványra jön 7 válasz a Perkapura és mivel ugyan ahhoz az e-mailhez van rendelve, így az e-mailben plána nem tudjuk elkülöníteni az értesítéseket. Ha szabadságra megy valaki és jön egy értesítés és nem tölti le, akkor 3 nap múlva jön egy éertesítés, hogy nem töltötte le, 5 nap múlva, meg, hogy meghiúsult a kézbesítés. Mi a f*sz van ebben az országban, mindenki kezd megkattanni. Ekkora bürokrácia talán még sosem volt, legallábbis mióta az eszemet tudom. Megfulladunk a "söralátét" méretű beadványoktól!
Ez se nem egyszerű, se nem ügyfélbarát! Sok bába között elvész a gyerek. Könyvelőirodaként 2 üzenetre van szükségünk a bevallás beadása után, visszaigazolásra és az elfogadó v. elutasító nyugtára. A többi legyen belső információja, annak aki kiváncsi rá nyitogassa, nézegesse, rendezgesse!
Mi könyvelők megértjük, hogy az informatikusoknak gőzük sincs arról, hogy mi mindennel jár a könyvelői munka, de pontosan ezért kellene eljutni végre odáig, hogy minden - a könyvelők és számviteli szakemberek munkáját érintő - változtatás előtt végezzenek egyeztetéseket az érdekképviseleti szervezeteinkkel...
Egyébként ezekben az órákban az ANYK frissítésnél a következő üzenet:
"Túlterheltek a frissítés közzétételi szerverek, próbálkozzon később"
-
Feljebb olvastam, hogy az informatikusok nem tudják mivel jár a számviteli szolgáltatás. Ez tény de a spam fogalmát ismerik. Ha ugyan arról a tevékenységről egynél több értesítés jön akkor az felesleges. A mostani könyvelőknek már a számítógéphez is magasabb fokon kell érteniük, így a másik oldaltól is elvárható, hogy emberi módon közelítsenek. Ez a változtatás nem hogy feleslges volt, hanem egyenes káros. Ezt tovább gondolva már felmerül a szándékosság elve is...
Re: -
Kicsit részletesebbek kifejtené, hogy mit ért az alatt, hogy "felmerül a szándékosság elve is" ?
Re:
Ez egy frissítési hiba, nálunk is bejött, de csak az egyik gépen. 4 nap után hívtuk telefonon a technikai helpdesket, ők mondták, hogy frissítési hiba a 2.71-es verziónál. Nem a szerverek túlterheltek. A NAV oldaláról frissítsd be az ÁNYK-t, akkor működni fog.
Mondjuk, erről pont küldhettek volna emailben üzenetet, mert magától valószínűleg senki nem fogja kitalálni, hogy egy kamu hibaüzenet miatt vár napokat a nyomtatványok és kitöltő program frissítésére.
Arról nem is beszélve, hogy hiába van beállítva, hogy ne küldjön mailt, mégis telerakja mindenki postafiókját kéretlenül, ami immár zaklatásnak minősül
| This discussion has been closed. |