Ügyfélkapu változtatása rossz irányba történt

2016. június 29-től megváltozott az ügyfélkapu a Perkapu elindítása miatt. Mivel a cégeimnek nincs közük a Perkapuhoz -legalábbis jelenleg - kérem, hogy változtassák meg a működést, mivel rengeteg fölösleges értesítés jön, ami érdektelen! A bevallások stb. beküldése után eddig kettő db értesítés jött, a visszaigazolás és az EBEV-nyugta. A jelenlegi értesítéseknek semmi értelme nincs. A rengeteg értesítés foglalja a helyet, akár az e-mail-t nézem, akár az Ügyfélkaput. Ha nem nyitom meg, akkor most már olyan értesítés is jön, hogy "át nem vett" utána, ha még ennek ellenére sem nyitom meg, akkor jön a "meghiúsulási" értesítés is!! Azt szeretném kérni, hogy változtassák meg ezt a rossz működést. Válasszák ketté, hogy Perkapu ügyirat, vagy NAV felé küldök be bármit. Tehát - aki majd a Perkaput használja, az kapjon ilyen értesítéseket, a NAV felé beküldők pedig - az előző értesítéseket kapják csak, a beküldésről és az Elfogadó nyugtáról. Szerintem ez egy jó programozóval kivitelezhető! Most már szinte országos felháborodás van ebből!! Kérem, hogy javítsák ki!! Köszönettel: Dudás Jánosné Katalin Dudás

 

Miskolc, 2016.07.05.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Dudás Jánosné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...