Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
készült riportban hangzott el, hogy még azt sem tudja 1 kg. kenyér mennyibe kerül!
Végtelenül felidegesített a hír, erről még sehol nem olvastam. A petíciót aláírtam, de szerintem ennek már lett volna a facen előzménye. Természetesen tiltakozom.
Tisztelt Honfitársak!
Amint a kommenteket, illetve a hozzászólásokat megtekintik, ez 2012-es(!!!!!!!) petíció. Tartsák is életben, hogy a már "feledésbe merült", Önök számára egyáltalán nem kedvező ötlet esetleg ismét felüsse a fejét!
NEM 2017 JANUÁRTÓL LENNE ÉRVÉNYBEN, MÁR LEJÁRT HÍR!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Nem értek egyet !
És akik önhibájukon kívül fiatal koruktól rokkantnyugdíjasok, azokkal mi lesz? Folyamatos leszázalékolás, folyamatos nyugdíj csökkentések, a kormány felelősége hogy a kevéspénzből élő rokkantakat is támogassák, mert nem igazán lehet meg élni 70-ből. Ne pótolják mások nyugdíjából, de akkor is meg kell oldani a kevésnyugdíjból élő emberek nyugdíját is! És most nem a válallkozókról beszélek !
A Kormány az általa ellopott magyar emberek pénzét adja vissza és ne a tisztességesen ledolgozott évek után meállapított nyugdíjárulékot csokentse.
A sok idióta fidesznyik tisztségviselő ne urizáljon, inkább menjenek a francba. Zárják be magukat a milliárdos stadionjaikba és ott forduljanak fel!
| This discussion has been closed. |
Azért írtam alá, mert gyalázat amit velünk művelnek, és igazságtalan !
Kevesebb béremelést kellene alkalmazni a sok-sok felesleges képviselőnek, juttatásoknak,stb.. és akkor talán jutna több pénz
a létminimumon élő nyugdíjasoknak, kisembereknek is. Az éhező gyermekekről nem is beszélve !