Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nem engedik, h. aláírjam!!! Én nem tiltittam le ... sőt nevemmel felvállalom... mégis ezt jelzi ki : Our last message to this address bounced. Hová forduljak? ki csinálta ezt??
Mi becsülettel dolgoztunk /azért van nyugdíjunk/
Ez a GYÖNYÖRÜ rablóbanda miért velünk akarja eltartatni
a hozzájuk hasonló "Ügyeskedő" segélyhuszárokat???!A nem létező vagyonából
Fizessen viktor !!!!! Lesz még a kutyára dér!
Re: Re: Re:
Az előző hozzászólónak van igaza. 1988. január 1-től számolják az elért keresetet.az nem 15 év.Most mentem el nyugdíjba decemberben ,
és egészen 2015 decemberéig vették figyelembe a keresetemet. Ez akárhogy számolom 27 év. Hol van már a szocializmus amikor kiválaszhattad a legjobb 5 vagy 10 évedet és ezután számoltak. Nem tartanám igazságosnak a nyugdíjcsökkentést, megdolgoztam érte és fizettem a járulékokat. Én fizettem, miközben vállalkozó ismerőseim minimálbéren voltak bejelentve és nálam sokkal jobban éltek. Nem beszélve azokról, akik sohasem dolgoztak, vagy nagyon keveset. Nem gondolom, hogy az ő nyugdíjukat nekem kellene kipótolnom!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egész egyszerűen gazemberségnek tartom. Legalább a nyugdíjasokkal ne szórakozzanak már. Elképesztő pofátlanság bárkinek a nyugdíjából elvenni. Ma hallgattam az egyik rádióadón, hogy van akinek több, mint 1.000.000,-Ft a nyugdíja. Miért nem akkor léptek fel ellenük is, amikor ezt a magas irreális összeget megállapították nekik? Most, utólag évekkel vagy évtizedekkel később akarják ezt korrigálni és főleg másoknak a rovására? Az tuti, hogy az ilyen magas nyugdíjjal rendelkezők ezt ki fogkák védeni valahogy, de a többiek sajnos nem fogják tudni! Ez egy rémálom, ideje lenne felébredni!
| This discussion has been closed. |