Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Miért nincs normális szociális háló???? Milyen országban élünk???????? Borzalom!!
Ha , ez igaz nincs ide illő szó részemről.
A kormány mindent államosítana, hogy több pénzhez jusson hozzá.
Tömi a zsebét, a rokonokét, barátokét, épiti a stadionokat kisvasútat nem törödik másokkal.
Igérni nagyon tudnak de azt soha nem tartják be, pl. holvan már a 2 mill, plafon / 5 mill, lett belőle./
Munkahelyeket kellene létrehozni, hogy legyen mindenkinek munkája, a szemétszedőket ne sorolják a normál kereseti lehetőséghez. Törvényeket napról napra változtatják a saját javukra. / egy nap alatt/
Én nyugdíjas vagyok, de vannak gyermekeim, unokáim és ez türhetetlen amit művelnek a MAGYAR emberekkel.
Csodálkoznak, hogy mindenki külföldön keresi a megélhetést a családjának?
magánnyugdíjpénztárból, s elköltötte, még egy sajtcédulát sem adott a tagoknak. Most meg még a nyomorúságos nyugdíjakhoz is
hozzányúlna. Ők meg éljenek meg minimálbérből, de csak abból legalább 1 évig. Ez nem sok, de talán megnyílna az agyuk, ha ugyan még van! Hát többek között ezért írtam alá a petíciót. Köszönöm a lehetőséget!
Azt gondolom, hogy ez csak kacsa, még hozzá döglött kacsa.
Re:
Azt làtom,hogy régi ez az îràs.Hàny éves vagy azt nem tudom,de ha nem halsz meg,leszel nyugdijas is.Mit képzelsz ,Te magadról,hogy îgy vélekedsz a nyugdijasokról?A Te anyàd,apàd nem nyugdîjas?Biztos nem dolgozott eleget.Aki pedig kap arànylag normàlis nyugdijat,az dolgozott eleget és fizette ,vontàk tőle a jàrulékot.Szégyen,hogy ennyire buta emberek vannak,mint te.Szerencse,hogy egy senki vagy,aki nem tehet a nyugdîjasok ellen.
Re: Tárgy
Nagy tévedésbe vagy!A nyugdijas tőled nem akar elvenni semmit.A nyugdijas megdolgozott azért,amit kap.Levontàk a béréből a jàrulékot!!!Pont a csalàdi pótlék az,amiért semmit nem teszel,azt adjàk a gyerekek utàn.Mi az,hogy a nyugdijasnak minek kell 100000ft?Szerinted ne fizesse a rezsit? Pont ő az aki inkàbb farhàtot eszik,csak minden ki legyen fizetve.Nem is tudom ilyen felfogàsú nép minek születik?Vagy csak terem?
| This discussion has been closed. |