Tiltakozunk Pesty László bírósági elmarasztalása ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ki tudja, talán előbb - utóbb - alkalmazkodának ehhez.
A tiltakozással valószínűleg elérjük, hogy ballibék hősként ünnepeljék ezt a libatolvaj pártolót...
Könnyebb az igazságot letagadni, mint beismerni.
Nem tartom igazságosnak az ítéletet.
Eljöhetne már az az idő amikor az igazi bűnösöket ítélik el.
Re:
Ugye vége lesz egyszer a kommunizmusnak ?
Remélem megérem.
Üdv KK
ui.: mielőtt bárki nekem esne, hogy nem tudok semmit az ottani emberek helyzetéről közölném, hogy szabolcsból származom és a családom a 1993-ig foglalkozott baromfitenyésztéssel (napos csibék), azonban a rendszerváltás után gyakorlatilag pillanatok alatt tönkrement az átvevő telepek jelentős része, így fel kellett hagynunk a baromfitenyésztéssel, így kiesett a család egyik legnagyobb bevételi forrása. mégsem lett senki öngyilkos.
Re: BÍRÓSÁGOK...
Nos kedves jutwood, várjuk a replikát!
Ilyen esetekben nem elég költői kérdéseket feltenni és hátradőlni a bársonyfotelben... Aki Át mond, mondjon Bét is! Valaki itt megjegyezte, hogy ez a bíró nem a régi generációhoz tartozik.
A nagy igazsáügyi szakértő, a Bárándy-unoka, vagy Dániel Péter "ügyvéd" sem a Vitányi Iván korosztálya...
Apropó, és arról mi a véleménye kedves jutwood, hogy egy ügyvéd(!) valóban rágalmazott? Ön szerint, ha Wittner Mária személyiségi jogi pert indít Dániel Péter ellen, a bírói eljárás szabályait figyelembe véve, milyen ítéletre lehet számítani?
Semmit nem számít a 9 ember öngyilkossága a reménytelenség miatt, amit Bajnai idézett elő? Ez teljes igazságtalanság!
Re: Re: BÍRÓSÁGOK...
#43: Konkrét esetem volt - Re: BÍRÓSÁGOK...
Nos nem értem a bírósági döntést, mert határozottan emlékszem, amikor Bajnai a Tv valamelyik hírcsatornáján azt mondta, hogy nem értettünk, hozzá. Nem kéne ezt a felvételt ki kérni? Ha jól emlékszem, a Hír Tv közölte.
| This discussion has been closed. |