Tiltakozás a kecskeméti csendrendelet ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nem hiszem, hogy a belvárosban, lakókörnyezetben kellene az éjszakai üvöltözés, anyagcserével kapcsolatos műveleteknek helyszínt biztosítani. A kulturált szórakozás nem az éjszakához van kötve.
Aki pedig a nyuggerek belvárosból illetve buszokról való kitiltásáról ír, annak lehet, hogy nem is volt apja-anyja, nagyapja-nagyanyja, mert az biztosan szájon vágta volna, ha ilyet mondana előttük.
Csak egymás tiszteletével lehetne egyezségre jutni! Nem a kulturált szórakozás ellen vannak a tiltakozók és a városvezetők, hanem az ellen, hogy azt nem lehetséges biztosítani. Hiába kulturált a többség, ha egyetlen mocsok, öregasszonyokat pocskondiázó kocsmatöltelék barom el kezd ordítani és okádni és verekedni az éjszaka közepén az utcán. A kocsma üzemeltetője pedig azt mondja, hogy nem az ő felelőssége, mert nem az üzletében történik!
Aki ellene van a csendrendeletnek, az nem gondol bele ilyenekbe! Pedig nagyobb valószínűséggel adófizetők az ottani lakók, mint a botrányt csináló nyikhaj tizenévesek. Tehát az ott lakóknak több szavuk kell legyen a saját környezetük védelme érdekében. Az ingatlanok értéke ilyen vendéglátó helyiségek mellett igen alacsony, eladhatatlanok. Tehát az, hogy a lakók költözzenek máshova könnyű kijelentés.
Re:
Bocs én 36 vagyok, de nekem sem tetszik, hogy megmondják mit csinálhatok.
Re:
Vicc ami ebben az országban megy, és ez csak egy a sok közül. Azért arra kiváncsi lennék az idősebbek nem jártak szórakozni? Mert miattuk tiltanak, meg szüntetnek meg helyeket.
Re:
Ez ebben a formában egyszerűen nem igaz. Volt nekem is nagymamám, de soha nem ezekkel foglalkozott. De az az idős ember aki még éjjel 11-kor jó dolgában az ablakban leskelődik, hogy mi zajlik az utcán nem várjon túl nagy tiszteletet a fiataloktól. Meg aki menet közben mindenbe beleszól. Nem anyáskodni kell idegen emberek felett, nem önkéntes rendőrként kell az éjszaka viselkedni, vannak erre emberek majd ők ezt elrendezik. De a szórakozóhelyek bezárása ezt nem fogja megszüntetni, sőt, apogy írták is egyre több ember fog az utcán lézengeni.
Ráadásul nem az utcáról van szó, hopgy ott mi zajlik. Személy szerint tudok olyanról, hogy szórakozóhelyet akartak bezáratni, csak mert szol a zene, csak mert oda járnak az emberek szórakozni és ez másokat zavar, irigységből, unalomból , ki tudja miért.
ÉN ÉS A CSALÁDOM ,VALAMINT A KÖRNYÉK LAKÓI NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK A VÁROS VEZETŐINEK,HOGY TESZNEK VALAMIT AZÉRT,HOGY ÉLHETŐBB LEGYEN A BELVÁROS AZ ITT LAKÓK SZÁMÁRA!!!!!!!!!!
Menni kell!!
...
Meg a vendéglátósokra nézve sem szép dolog!!!
lehet, ha bezárnak pár didzsit akkor a tinik nem fognak a buli után az utcán piszkolni hajnalban(!), de attól még éjfél előtt is lehet inni-drogozni feltűnésmentesen, tehát a probléma nem csökken, csupán hamarabbra tolódik a találka időpontja és a hazamenetelé.
talán egy vagyok közülük - vagy inkább ismerősük. igen, tudok pár ilyen arcról aki úgy érzi menőbb estét alkotott ha becsúszott egy kis hányás a kuka mellé és még majd rádobta a kukát hogy mégis látsszon hogy ő bele akart... de ezek nem változnának ha nem lehet buliba menni. utolsó busz előtt is lehet olyan részegen tengeni-lengeni Kecskemét főterén a saját kis dimenziójukban hogy azt senki más nem veszi észre, vagy egyszerűen nem törődnek vele.
na igen, és hogy 15k t kell fizetni, ha átmegyünk a piroson gyalogosan... egyből megállok a piros lámpánál, sőt jó is hogy ott van idő kibontani a bort míg várom a zöld fényt. csak a büntetés szab határt a józan eszüket elvesztő egyéneknek, tessék büntetni, bevinni, rendőr által szanaszét verni!!!!
és hagyni minket bulizni!
Mindenesetre úgy vélem 34 évesen,hogy nem a néhány szarházi miatt kellene ilyen súlyos erkölcsileg és gazdaságilag igencsak vitatható tilalmat behozni a kméti éjszakába....
| This discussion has been closed. |
Jah és addig lófaszt a fiataloknak amíg nem tudnak helyesen leírni egy hozzászólást.