Szabadtéri edzőparkot Bajára!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nagyon sok sikert !
Ha meg lesz a park , megyünk edzeni ;)
Azért , hogy a sok koxos köcsög kisajátítasa magának .... minek ? Persze jó ötlet. de a kezdőket úgy sem fogják engedni! Csak a "jók" fognak ott lenni és mindenkit megfenyegetni -,-
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Igazából még örülnének is, ha valaki kezdőként odamenne, és segíthetnek valaki másnak is elkezdeni ezt a sportot.
polihisztor studio
A polihisztor stúdió egy interjút szeretne készíteni 2015 jan 12.étől kezdődően azokkal akik támogatják a petíciót amit eljuttatnánk a megfelelő helyre szerveknek evvel ösztönözni a szervezőket.
Elérhetőségeink: [email protected]
Címnek írjátok be: Szabadtéri edzőparkot Bajára!
Re:
Ezúton szeretném kérni azt is, hogy a focipályákat zárják be baján mert csak a köcsögök mennek oda és nem engednek focizni... Meg a koripályát se rakják le télen többet mert ott sem enged a sok köcsög koris érvényesülni.. a járdákat is fel kéne szedni mert a kurva gyalogosok kokszolnak és nem hagynak sétálni.
Előre is köszönöm.
Mindenhol sok köcsög van , szóval ezen ne múljon.
Én hiszem, hogy az új workoutos pálya megépítésével nyílik lehetőség a kezdők számára is tanulni , hiszen akik létre szeretnék hozni az újat segítőkészek és mindenkinek segítenek , ha nem bunkóul mész oda.
Re: Re:
Focista sem és jégkorongos sem vagyok!!! Tisztelet a kivételnek akik nem élnek a szerekkel! De érted mit akartam mondani!! ;)
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.