Rendvédelmiek hátrányos megkülönböztetése elleni tiltakozás!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
ez mindent megmagyaráz
Annak nincs helye a politikai és egyéb palettán sem. Az aki garancia levelet osztogat a nyugdíjasoknak választási időben, utána rá 1.5 évre annak porba tiprásáról az ország első embereként aláírja, az egy gerinctelen beszélő valami, azzal egyetemben aki azt a törvényjavaslatot meg is szavazta!
Gratula nekik!
Re:
Elolvastam a hozzászólásokat, remélem, hogy még többen megírják véleményüket!!!
Döntsön lekiismerete szerint, na a rendvédelmisek érdekében SAJÁT MAGA MIATT!!!
Re:
Térj már észhez gyökérke... Ez csak egy véletlen elírás...javítani meg nem lehet... Ha mondjuk elveszik a nyugdíjadat, akkor abba fogsz belekötni h esetleg "nyúgdij"-nak írták? Ne szórakozz velem, hogy ez a legnagyobb problémád...Istenem emberek...ha értitek a lényeget ne kössetek már bele ilyen véletlen elírásokba...szánalom...amit lehetett kijavítottak...talán ezért tart itt ez az ország, mert ezekkel a FONTOS dolgokkal foglalkozik mindenki... (-.-)'
Re: Re: Az idő mindent megold csak ki kell várni!!! Türelem!
#4: - Re: Az idő mindent megold csak ki kell várni!!! Türelem!
Igen valóban az idő nagy úr, mint a Ludasmatyiban, ezért O Döbrögi V vakarózhat.
Re: Re: Az idő mindent megold csak ki kell várni!!! Türelem!
#4: - Re: Az idő mindent megold csak ki kell várni!!! Türelem!
De meddig várjunk? Én már 56-éve várom,hogy jobb legyen és a tűrelem nagyon fogyoba van ! Ezeknek semmi nem elég!!!! És igen még csak most jön a fekete leves ha hagyja a Magyar nép.
vendég
| This discussion has been closed. |
"GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami oknál fogva, ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bőlcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen." (Gróf Széchenyi István)"
kérlek nézzétek át a PETICIÓ szövegét mert szerintem van pár helyeírási hiba és érdekes karakterek pár szó után