Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vissza fogjuk kapni!
Ha lenne mit, ezután inkább a párnacihában tartanánk!
A kisemberek helyett pedig az állam pereljen, hiszen neki sokkal nagyobb az érdekérvényesítő ereje!
QUAESTOR megmentéséért
Mit is lehet itt írni kétségbesésembe. Talán semmit. Ki figyel ránk. Csak is azok akik érintettek akik elveszítettek mindent, ki a jövőjét, ki a gyermeke jövőjét, ki az idősebb korára való tekintettel a létbiztonságát. Én már a lét biztonságomnak vehetek búcsút. Ami még néhány évíg ha nem jön közbe semmi akkor bizosítva lett volna, ennek lett vége. A kamatra játszottam, lehet, de a megtakarításomat a fogysztásra hagytam. Igaz már 3 éve csak kivettem/be sem tudtam tenni semmit/. Már sokáig úgysem lett volna elég. Gyógyíthatatlan betegségem van. Előbb lesz vége a kínlódásomnak. Lehet írígykedni. Már a reményt is elvesztettem.
Re: Re: nem kéne kamuzni
#34: penznyelo - Re: nem kéne kamuzni
Amire hivatkozol a Queastor csak most pár napja hivja fel a befektetők figyelmét.A honlapjukon is csak most pár napja jelenitik meg.
Per ?
Lehetne perelni esetleg az irodai ügyintézőt is,aki teljesen hazug módon tájékoztatott ??? !!!
Hal !!
Megjegyzem még,ilyen ez az ország,mondhatni,a fejétől büdösödik a hal !!
Re: Re: Re:
Valóban lényeges kérdés, hogy mennyi idő alatt adták el a 150 milliárdnyi fiktív kötvény. Mennél rövidebb idő alatt történt, annál inkább észre kellett volna venni a felügyeleti szerveknek. A híradások szerint 210 milliárdnyi kötvényt bocsájtottak ki. Akkor ez azt jelenti, hogy 60 milliárdos legális kötvény kibocsájtásuk volt? A híradásokban viszont az is szerepel, hogy 70 milliárd kibocsájtására kértek engedélyt 2014 novemberében, amit állítólag Windisch az MNB alelnöke alá is írt. Akkor most kibocsájtották ezt a 70 milliárdot vagy nem? Ha kibocsájtották akkor ez benne van 210 milliárdba vagy nincs? Ha benne van, akkor csak 80 milliárd a fiktív eladású kötvények értéke? Vagy a 70 milliárdon csak annyit kell érteni, hogy 60-ról 70 milliárdra emelkedett a legális kibocsájtású kötvények névértéke? Tök zavaros a kép! A Nemzeti Bank pedig roppant szűkszavú az ügyben. Tegnap felmentem a honlapjára, de a Quaestor botránnyal kapcsolatban nem is szerepelnek számok a közleményeikben, holott a sajtó rájuk hivatkozik. A politikusok meg el kezdenek beszélni a Quaestor üggyel kapcsolatban bankbetétekről, sőt egy bankjogász pedig részvényekről. CSAK EGY A BIZTOS, HOGY NAGY BAJBA KERÜLTÜNK!!!
Már jó pár napja nagy a csend,"szeretett kormányunk " nagyon hallgat,bizonyosan vaj lehet a fején !?
Most akkor csődben van a Quaestor, vagy nem?
Öncsődöt jelentett a Quaestor, ennek viszont sehol nincs nyoma, így nem kizárt, hogy még mindig teljesen legálisan mehetnek a kifizetések a cégnél – írja a Figyelő.
A hetilap azt írja,a Quaestor felügyeleti biztosa, Szombati Zsigmond március 13-án értesítette az ügyfeleket arról, hogy március 9-én a Quaestor Financial Hrurira Kft. csődlejárást kezdeményezett maga ellen. Ennek azonban meg kellett volna jelennie a Cégközlönyben, miután a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumához tartozó felszámolási csoport elbírálta a kérelmet.
szemben mondjuk a szintén önfelszámoló Győri ETO FC Kft.-vel, amiről jelent meg információ a Cégközlönyben. Így viszont még jogszerűen mehetnek a kifizetések, ami egy csődbe ment cég esetében minimum furcsa.
| This discussion has been closed. |
Kis nyugdíjasok vagyunk a férjemmel, a lakásfentartás, a gyógyszerek, az egyetlen gyermekünk munkanélküli... Nincs családja, erre a magyarországi világra, éhbérért, vagy éhenhalásért felelős ember hogy vállaljon gyermeket. A gyermek neveléshez az idő meglenne, hisz a munkanélküli időmilliomos egy fitying nélkül.......