Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
ATV Egyenes beszéd MOST - nemsokára Bokros Lajos beszél a brókerbotrányról
Én is véletlenül kapcsolagtás közben láttam az ajánlót.
Re: Re: nem kéne kamuzni
#34: penznyelo - Re: nem kéne kamuzni
A kíbicnek semmi sem drága! Nem vagy érdekelt, könnyen bíráskodsz.
A mi papírunkon még a kötvény szó sem szerepel, és egyetlen oldal!
A bűnünk a hiszékenység.
ORIGO cikk: "Orbán szerint mindent meg kell tenni a Győrért"
Majdnem félreolvastam, miszerint: "Orbán szerint mindent meg kell tenni a károsultakért"
Re:
Üdvözlöm! Ha Ön tudja, kérem okítson ki, hogy is van ez?
Megvettük a 150 milliárd Huf-nyi kötvényt és hova lett a pénz? Ennyit nem egyszerű elkölteni!
Köszi!
HOL VAN 150 MRD FORINT???????????????????
Valaki mondja már meg nekem is, hogy hogy tűnhet el a semmibe ennyi pénz?????
Re:
Nagy baj akkor lehet, ha ezek a kötvénykibocsátások azért történtek, mert a Questor nem tudta jövedelmezően felhasználni a pénzt és a kibocsátásokból a működésüket finanszírozták, illetve a korábbi kötvényeket fizették vissza...
(ugyanis a kötvényt azért vettük, és azért fizetett a tuti biztos államkötvénynél jóval magasabb kamatot, mert a Quaestor úgy gondolta, hogy ennél jövedelmezőbben be tudja fektetni és abból fizeti vissza nekünk).
Ugyanis ekkor nem történt csalás, hanem csak simán bejött az üzleti kockázat...
Kis túlzással, ha nincs meg a pénz, akkor annak kell örülni ha csalás történt, mert akkor van honnan visszaszedni, van kit perelni és van is alapja. A másik esetben csak arra lehet hivatkozni, hogy nem megfelelő volt a tájékoztatás. És akkor lehet nézni, hogy a kibocsátási tájékoztató megfelelő volt-e, lehet elővenni a hangfelvételeket ha vannak. Ez nagyon necces lenne szerintem.
Már nem is tudom, hogy minek örüljek, ha kiderül, hogy nincs meg a pénz. Lehet hogy kiderül, hogy szerencsére! nem rendes kötvényt vettünk hanem fiktívet és így csalás. Ha rendes kötvény lett volna, akkor nagyobb baj lehet.

Origo: "Orbán szerint mindent meg kell tenni a Győrért!"
Remek ! A foci mindenek felett! A keményen dolgozó kisember meg legyen kisemmizve! Ne a focilabda után fusson, hanem a pénze után!
A kormány egy szót nem szól mi lesz a Questor károsultakkal. Az MNB-t dícséri és nyitott kapukat dönget a felelősök teljes vagyonelkobzásáról, miközben családok ezrei mennek tönkre.
Ilyen becstelenséget ne tűrjünk! Semelyik pénzintézetbe nem fogok betenni egy huncut garast sem, mert arra vannak kitalálva, hogy az emberek pénzét kicsalják. Még ha romlik is az értéke, a párnacihában a helye. És ezt ez a gátlástalan kormány nem veszi észre, hogy az emberek elbizonytalanodtak?
Dr. Pajor Dávid
profitline.hu
Az elmúlt időszakban egymást érik a pénzügyi szektorban napvilágra került visszaélések, a pénzügyi intézményeknek saját magukkal szemben, vagy a Felügyelet által indított felszámolási és csődeljárások. Az alábbiakban Dr. Pajor Dávid ügyvéd, a PwD Consulting Hungary Kft. Partnere világít rá arra, hogy a Buda-Cash Brókerház és a UAESTOR Financial Hrurira felszámolásával, csődjével kapcsolatosan az ügyfelek pontosan milyen helyzettel is állnak szemben.
Re: Dr. Pajor Dávid
#244: Toilet - Dr. Pajor Dávid
Hol van a rávilágítás? Hol tudhatjuk meg, hogy pontosan milyen helyzettel állunk szemben?
| This discussion has been closed. |
Re:
#224: -
Ez borzasztó! Kérdés, hogy a Fideszt vaéóban érdekli-e a "keményen dolgozó kisemberek" tragédiája. Reménykedjünk abban, hogy VALÓBAN ÉRDEKLI. Nem tudom, hogy miért, de én bízom bennük, Orbán Viktor nem fogja elengedni ennyi - 200.000.- ember kezét, az lehetetlen!