Pedofíliamentes Magyar Narancsot!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Ja, 9.999.550-en pedig NEM írták alá, mert nyilvánvalóan egy demagóg hülyeség.
Csak felhívnám rá a figyelmet, hogy "Az akác legyen hungarikum" petíció az elmúlt hétben 1457 új aláíróval gyarapodott, míg ez a petíció 447 aláíróval. Azt hiszem ez mutatja a társadalmi jelentőségét...
Nagyon sokan felületesek az emberek.
Ezt lovagolják meg folyton a feministák. Bedobnak egy közhelyes, szépen hangzó jelszót és a mögé bújva valami egész más szándékuk szerint, teljesen mást csinálnak.
Mégis, ezt már szerencsére egyre többen ismerik fel.
Re: Re: Re:
"Ezt a petíciót tisztességes szöveggel ennyi idő alatt legalább 5000 ember aláírta volna egy index és 444 címlap után."
Én már aláírtam a petíciót, de ez sajnos igaz.
Re: NE ETESSÜK A TROLLOKAT
#254: Vera Szigeti - NE ETESSÜK A TROLLOKAT
Az ilyen petíció kiagyalói a társadalom legnagyobb, legkárosabb trolljai. Jó étvágyat!
Mondja ezt az, akinek még EGYETLEN releváns hozzászólása sem volt.
Aláírták 447-en a semmit, totál feleslegesen.
ÉS?
Amikor Malina Hedwig-et megverte az a szlovák tapló-macsó, akkor egy hazai feministát sem láttam petíciózni. Ilyen bagatell szarságra meg energiát fecsérelnek.
De elárulok valamit: lehet itt 10 000 aláírás is, nem lesz semmi foganatja. Mert a többség látja, hogy idótákról van szó. Veszélyes és kártékony idiótákról, akik törnek-zúznak - pusztítják, ami élő és egészséges. Ahogy Szász Péter Domonkos harcostársam mondta egy skype-beszélgetés alkalmával: a feminizmus természetellenes, mivel a természet és a természetesség ellen támad, és ezért szükség van vele szemben egyfajta természetvédelemre.
A zöldeknek már van Védegyletük:
És már formálódik az antifeministák Védegylete is:
A magyar társadalom egészséges tagjai védekeznek a társadalom, a kultúra, a gazdaság és a természet testében való rongálás ellen. A "mi szájtépésünk" pedig a propaganda leleplezése, a valóságos tények ismertetése, az illúziók megszüntetése, a hazugság cáfolása.
"Tovabbi jo szorakozast kivanok."
Vörösmarty ezt úgy nevezte: férfimunka.
Miután megcáfoltuk sokan a peticiód tartalmát, megfutamodsz a további vita elől, egy meglehetősen elegánstalan húzással, vagyis ellenfeleid TROLL-nak bélyegzésével (ami akkor is elegánstalan, ha tényleg megjelent itt néhány TROLL).
Az ilyenre azt mondja az úriember: GYÁVA!
De mindegy. Legyőzettél. A vereséget ne valld be, mert ahhoz gerinc kell, neked pedig nincsen.
Üdv Vera ! Te Gerle Éva barátnője vagy és együtt írtátok a petíciót ?
Re: Re: NE ETESSÜK A TROLLOKAT
#260: Pash Cutter - Re: NE ETESSÜK A TROLLOKAT
A feministáknál mindenki troll, akinek más véleménye van mint nekik, lásd csakazolvassa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indít
"ÉS többet keresek mint a kolléganőim! Én veszek ajándékot a nőimnek, nem fordítva. Én fizetem a taxit, nem a nőm. Én fizetem a vacsorát, nem a nőm. Egy sem volt még annyira emancipált, hogy legalább a felét állja a számlának, nemhogy az egészet!"
Abból van neked pénzed, hogy megvehesd a nődet, mert a nőkkel ezek a társadalmak ingyen végeztetik el az összes reprodukciós munkát, sőt még ők fizetnek azért is javarészt a rájuktelepült férfiaknak, ha nem akarnak miatta fizikailag tönkremenni.
És ezekért a férfiak által nem végezhető, nem kis hozadékú munkákért, ami által egyáltalán működhet itt gazdaság, a humán tőkét mind női munka adja :
nem véletlen, hogy perpill. pl. a béranyaság 10 millió Ft piaci áron, míg a spermadonorság meg 5000 Ft.
És a nők millióit ezért nemhogy nem fizetik, de megbüntetik : alacsonyabb bér, kevesebb nyugdíj, kisebb kompetencia.
Nahát ekkora helyzeti előnnyel könnyű neked itt arról ugatni, hogy mindent "én,én,én, és nem a nőm..."
Nincs neked nőd, kishaver.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót i
Mióta munka a szaporodás? Veszek 5-10 süldőlányt és gazdag leszek! :D A kellemetlenséget, károkat és időt fizetik meg. A természet tehet ezekről. Ez nem munka. A férfiak korán halnak, megkapjátok a nekünk járó pénzt korhatár után.
Férfi és nő, egykutya,egyik sem jobb a másiknál. Ennyi itt a lényeg.
No azért a hatalmi helyzet és ennél fogva a választási lehetőség ég és föld.
és ha már kurvaság és irodalom :
Erdős Virág:
Édes Hazám
hadd ülök az
öledbe
minden búmat-bánatomat
feledve
sose hagyj el mindörökre
velem légy
mit számít hogy nem vagyok még
tizennégy
bóklászom a vadregényes
tájaidon
nem ütközöm meg a titkos
vágyaidon
és ha egy kis szeretetet
kiharcolok
azon se kell paráznod hogy
befalcolok
szívem minden melegével
leszoplak
az okosok úgyis mindent
beszopnak
ugyan minek futnék meg háthova is
magyar vagyok mégha félig
roma is
igény szerint kiköpöm vagy
lenyelem
mégse ingyen pusztítom a
kenyerem
ünnepnapon csoki ropi
kóla
Édes Hazám gondoskodik
róla
nem izgat föl engem már az
isi se
szaladgáljon oda csak a
pisise
nincsen annál alaposabb
honismeret
mint amit a magam bőrén
megismerek
házunk előtt folyik el a
kanális
akkor szép a szerelem ha
anális
felkínálom minden rejtett
zugomat
ráadásul legkisebbik
hugomat
önként vagyok veled naná
dalolva
még ha nem is járunk össze-
karolva
nincsen ebben semmi extra
áldozat
mindig van egy
eggyel durvább változat
kiülök a Duna-Tisza
közére
kivezérel az én szívem
vezére
bár ne lenne rajtam ez az
émelygés
üzletszerűbben menne a
kéjelgés
nem kell tőlem féltened a
tárcádat
tessék itt van mutatom a
bárcámat
tiszta vagyok mint a vízbe
fulladás
bár van egy kis
kismedence-gyulladás
Édes Hazám legkedvesebb
kliensem
szép vagy jó vagy másnak nem jut
ilyen sem
áhitattal suttogom a
neved is
csókolom ha el-eljár a
kezed is
ha megnövök úgy kell nekem
eladnak
rám se néznek inkább tovább
haladnak
akad másik az ilyenek
helyébe
némi ellenszolgáltatás
fejébe'
dongó darázs dolgozik a
virágon
nincsen ennél klasszabb hely a
világon
ha vigyázok nem is nagyon
ér baj
vagy a rendőr visz el vagy a vér-
baj
Édes Hazám hadd legyek a
himnuszod
hadd fényezzem tovább fényes
nimbuszod
amennyire csak a szitu
engedi
szeretném a dicsőséged
zengeni
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót i
Jól sejtem hogy te is az a kategória vagy "már" aki után egy fogatlan melós sem füttent évek óta "kis haver" ?
Mert akkor mindent értek, a petíciót is. Ezt a frusztációt annakidején simán feldolgozta minden nő, keresett elfoglaltságot.
PL. gyerekezett, unokázott, esetleg basztatta a férjét. Úgy mondjuk nehéz, ha egyik sincs! :(
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Ki mehet 40 munkaév után nyugdíjba, a férfiak vagy a nők ?
Re: Re: Re:
#266: a.férfiak.jó.része - Re: Re:
Mi volt ez ? A nyíregyházi kisebbségi önképzőcsoport Hollandiában dolgozó tagjainak himnusza ?
Re:
"Íme, a feminista érvelési színvonal: "Nem azért keresel többet, mert többet és jobban dolgozol. Hanem mert kizsákmányolod a nőket, amúgy meg nincs is nőd." Gratulálunk, ön nyert egy Hüpátia-nagydíjat."
Könnyű annak megbízhatóan és "többet" (?) dolgozni, akit nem vár otthon második műszak. Ebben a társadalomban nem kell saját nődnek lenni ahhoz, hogy kizsákmányold őket, hiszen az egész ezen a szivattyún alapul.
Az összes munkához és keresési lehetőségéhez a humán alapanyag beszállítója az anyák rétege, akiknek ezt a munkáját elfelejtik a társadalmak megfizetni, magyarán mások nyerészkedenek az ő munkájukból is.
Mégiscsak nonszensz, hogy a legalacsonyabb nyugdíjat azok az anyák kapják, akiknek a gyerekei a többiek nyugdíját fizetik be a kasszába ! Majd megnézném, ki fizeti a járulékot, ha nincs ember !
Az a társadalom, amelyik ilyen igaztalanságot megcsinál és elvisel, kitermeli a rá vakok tömegeit is.
Itt láthatók a díszpéldányok. Kösz a díjat, ilyenem még nem volt :)
Tudod, párszor el kellett olvasni a hozzászólásodat, mert elsőre nem értettem. Aztán másodikra sem. De ötödikre sem, mert akkora baromság.
Újra felteszem a kérdést: Ki akadályozza meg a nőket abban, hogy elismert, megfizetett szakmát tanuljanak, majd magas fizetésért dolgozzanak?
Neked elgurult a gyógyszered "kishaver". Egyébként az élettársam üdvözöl. Ja, ő NŐ.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak
#244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kicsit ráfeszültél higgadj le, nehogy petíciót indítsak :(
Vajon ki akadályozza meg a nőket abban, hogy jól fizető szakmát tanuljanak? Vajon ki akadályozza meg a nőket abban, hogy például mérnökök legyenek? Miért van az, hogy az ilyen szakokon 20% alatti a nők aránya, és akkor még nagyvonalú voltam. Mert nem érdekli a nőket! Mi érdekli a nőket? Kommunikáció, vendéglátás, egészségügy, oktatás....
Vajon a férfiak tehetnek róla, hogy a férfiak többnyire nagyobb hozzáadott értékű munkát végeznek, mint a nők általában?
Jobban dolgozok, mint a kolléganőim. Többet dolgozok, mint a kolléganőim. Hatékonyabban dolgozok, mint a kolléganőim. Többet túlórázok, mint a kolléganőim. Ritkábban vagyok betegszabadságon, mint a kolléganőim. ÉS többet keresek mint a kolléganőim! Én veszek ajándékot a nőimnek, nem fordítva. Én fizetem a taxit, nem a nőm. Én fizetem a vacsorát, nem a nőm. Egy sem volt még annyira emancipált, hogy legalább a felét állja a számlának, nemhogy az egészet!
Esetleg kérjek elnézést???
A tököm tele van ezzel a bérkülönbséges ajvékolással. Jogos a bérkülönbség!