Peticiok.com

Nem érezzük biztonságban semmilyen módon magunkat

Kérek mindenkit hogy ossza meg a petíciót ismerőseivel.

Vendég#1 Jun 12, 2020, 13:28
Itt az idő hogy Új Felmérést készítsünk a jelenleg kialakult állapotokról . - A járvány közben is arra költöttek ami nem a legfontosabb, - sportra, - külföldi adományokra - az oligarchák hoteleire, milliárdosok vagyon-gyarapítására. Miközben FŐLEG az ellenzéki önkormányzatoktól elvették a pénzt, - da saját maguktól és a FIDESZ propaganda nem lanyhul ! - A köz-TV-ben állandóan ellenzék elleni uszítás, Soros és migráns válság van ( ha már múlik a vírus veszély ) - alagutak jelennek meg és persze indul az ÚJ NEMZETI KONZULTÁCIÓ ! - Tehát miközben rengeteg ember veszítette el munkahelyét, nemhogy segítettek volna a megélhetésükön ( ez a család-barát kormány ) - hanem csak saját magukon segítenek. - Ily összetételben - amikor 133-an szavaznak 50 ellen, - nincs esély arra hogy az ellenzék változtatni tudjon . Épp ezért kérek mindenkit hogy ossza meg ismerőseivel ezt a petíciót, - mert én nem tudom hirdetni - sajnos súlyos beteg vagyok és nagyon kicsi a nyugdíjam. 2020.06.12.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.