Peticiok.com

Nem érezzük biztonságban semmilyen módon magunkat

Kérek mindenkit hogy ossza meg a petíciót ismerőseivel.

Vendég#1 Mar 24, 2020, 14:32
- Közös érdekünk hogy a színjáték a Parlamentben - ami csak a fidesz irányításával történik, - megszűnjön. - Tegyünk hát rendet az országunkban és írjanak ki új választásokat - soron kívül ! Töltsd ki és oszd meg - továbbítsd, köszönöm ! - a petíciót név nélkül is alá tudod írni és lehetőleg küld el ismerőseidnek - Köszönjük !
Ferenc Kalmar#2 Mar 24, 2020, 14:33

Kérek mindenkit hogy ossza meg a petíciót ismerőseivel.

- Közös érdekünk hogy a színjáték a Parlamentben - ami csak a fidesz irányításával történik, - megszűnjön. - Tegyünk hát rendet az országunkban és írjanak ki új választásokat - soron kívül ! Töltsd ki és oszd meg - továbbítsd, köszönöm ! - a petíciót név nélkül is alá tudod írni és lehetőleg küld el ismerőseidnek - Köszönjük !

Vendég#3 Apr 08, 2020, 18:12
Mire összegyűlik párezer aláírás a vírus-járvány lecseng, tehát nyugi. - Név nélkül is alá írhatod, - ha nem akarod megadni neved. (Y) Tudjuk hogy nemigen hallgatnak az emberek szavára, de ha vagyunk elegen, felfigyelnek. Töltsd ki és oszd, továbbítsd, köszönöm !
Vendég#4 Apr 24, 2020, 11:47
- ahogy én látom most április 24-én, a járvány tetőzéséig ( Orbán szerint ) május 3-ika - van még 9 nap. Az aláírók száma eddig 137. attól nem kell tartani hogy ez a járványt megzavarja - mert szerény értékelésem szerint az aláírások száma őszre lesz számottevően nagyobb - tehát nyugodtan írjátok alá, - akinek teszik a fogalom és osszátok meg másokkal is. - Ha nem kívánjátok megadni a neveteket - lehet név nélkül is aláírni, - bár szerintem ez nem túl lényeges. - Ebben látom az egyedüli DEMOKRATIKUS FORMÁJÁT a szavazásunknak. Köszönöm szépen !
Vendég#5 May 01, 2020, 09:31
Közös érdekünk hogy a színjáték a Parlamentben - ami csak a fidesz irányításával történik, - megszűnjön. - Tegyünk hát rendet az országunkban és írjanak ki új választásokat - soron kívül !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.