munkaszolgálat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Segély helyett munkát!
Már nagyon ideje volt, hogy munkára kényszerítsék a segélyen élőket.
Azon túl, hogy nem szeretnénk szolidaritásunkat kinyilvánítani a törvény által munkára fogott ingyenélőkkel, örömünknek kívánunk hangot adni, hogy ez ebben az országban megtörténhetett. Követeljük a törvény szigorú alkalmazását és felszólítjuk minden honfitársunkat, egyetértésével juttassa kifejezésre, hogy ezt az örvendetes törvényt a demokratikusan gondolkodók Magyarországa teljes mértékben támogatja.
Re:
A munka megalázó a fajtádnak, Józsi? Jó, akkor ne dolgozz, de ne is kapj segélyt más munkájának hasznából, hanem dögölj szépen éhen. Aki nem dolgozik, az ne is egyék.
Re:
Én Dél-Magyarországon lakom. 20% felett van itt a munkanélküliség a környezetemben. Az a tapasztalom, hogy az emberek szívesen vállalják a közmunkát.
Mint dolgozó embernek, nő az önbecsülésük.
Van itt olyan is , akinek még életében nem volt munkahelye. Örül ennek a lehetőségnek.
Re:
Ahol rosszul alkalmazták az un piacgazdaságot 22 éven keresztül.
Lemaradásunk a Föld országai között egyre nő!
Aki becsületesen dolgozik, azt ne bántsák!
Re: Re:
Idefigyelj te emberi véglény, olvastad már a közmunkás levelét a facebookon, nem cigány, nem zsidó, csak munkanélküli, érettségivel csatornát pucolnak, a szaros lé folyik rájuk, az árkokból a döglött állatokat szediki, ugy hogy a "munkáltató"még munkaruhát sem tud biztositani mindegyiküknek, mindezt heti 10 ezerért.Mindezt munkafelügyelök ellenörzése alatt, csak az ostor még nincs a kezükbe, de ami késik nem mülik, egy elmeháborodott hitlerutánzat uralma alatt!!!
KIVÁNOM NEKED TE BUNKÓ SÖTÉT ÁLLAT(és akkor még becézlek)HOGY TE VAGY BÁRMELYIK ROKONOD ISMERŐSÖD ILYEN KÖZMUNKÁRA KERÜLJÖN!!
Tegyen valamit a segélyért - ne "ingyé" kapja.
Büdös a meló?
Szép anyanyelvünk két remek jelzőjét használnám itt: semmirekellők, ingyenélők.
Re: Re: Re:
Esetleg a fészbukkos levélírónak megtiltott valaki,hogy a segélykevárás meg a közmuki helyett rendes munkát keressen?
Re: Összefogás
Halálraítéltek???Na ne szivassuk egymást! Kisvárosunk autista otthona egész szép forgalmat bonyolit a lakoi által készitett dolgokbó amelyeknek én is rendszeres vásárloja vagyok. Szegény "halálraítélt" rokkantak 85%-a találna a képességeinek megfelelő munkát ha az önsajnálat helyett dolgozni akarna...
Re: Tisztelt Kezdeményezők!
Úgy tűnik, valaki szamárságot írt a nevemben, mivel a fenti sorok nem tőlem származnak. Egész véletlenül bukkantam rá.
Üdvözlettel: Bogád Antal
| This discussion has been closed. |
Kosz, szemét az épületekben, a köztereken Magyarországon. Közben 110 kilós, kihízott férfiak azon gondolkodnak hova kellene betörni, kirabolni azt az embert , aki éppen dolgozik. (Ez idő alatt.) Az unalom az ember legnagyobb ellensége.