Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Elmebeteg Peti Bandája robbantgatott nálam ? Vagy az unokatesói ? He ?
|
„A hívők fanatikus, hisztérikus megszállottsága és a vezető folyamatos istenítése miatt javaslom , hogy a DK párt helyett egyházként legyen inkább bejegyezve. Hiszen már úgyis szélsőséges szektaként működik egy ideje.
Gréczy lehetne a főpap,
Karizmatikus Gyúrcsótány Feri pedig maradna szimplán messiás.
Ezzel ráadásul végleg megoldódna az MSZP-vel történő vagy nem történő vagy félig-meddig együttműködés kérdése is.” |
Régiségkereskedő , Elmebeteteg , Dagadt Disznó , Hontalan Péter ! Ma munkanap van az ashdódi fémhulladéktelepen. Hogy megy majd az alairashamisitás ?
Tisztelettel kérdezem Elmebeteg Dániel Pétertől ,
hogy a sok csöpögő fasz szopásától nem penészedett be az Ön , ill. az Édesanyja , ( Ilona a Vörös Kúrva )szája ? He ?
az igéret szép szó
A régiségkereskedő Dániel Péter Doktor megigérte , hogy távol marad a magyar témájú rendezvényektől , Magyaroszág hétköznapjaitól , a magyar nyelvtől és csak kizárolag az Új Hazájával ill. a régiségkereskedésével , v.mint Ibrahim Próféta utódainak a lövöldözésével foglalkozik
az ashdódi szennycsatorna-vállalat igazgatójának az üzenete - komoly szakmunkával foglalkoztatomEDPt
Tisztelt Igazgató Úr!
Mindig tudtam , hogy a rajomgásom alanyának , dr Dr.Dániel Péter Elmebetegnek is a MUNKA elhozza a szabadságot.
Rákattintottam a linkre :
igen kedves, elmebeteg , dagadt régiségkereskedő barátom
molesztálod és idehamisitod a feleségemet?
Franciaország Üzenete Ilonának , a Vörös Kúrvának a Hasznos Holmik Álrégiségboltba
Nous exigeons plus de Jobbik, une nouvelle interdiction du parti néo-nazi fasciste, puisque l'existence et le fonctionnement viole les dispositions pertinentes du traité de paix de Paris et de la législation hongroise. Nous protestons contre le fait qu'un tel raciste et partis antisémites ont une façon d'inciter le Parlement hongrois pour protester et, des idées révisionnistes insensées et irresponsables contre la démocratie et de la politique anti-européens. Nous exigeons une interdiction du parti, car elle est étroitement liée à la loi interdit "Garde hongroise" est épuisé et les activités des passions viles excitent les stériles, vile, la haine de fomentation raciste et la propagation. Nous exigeons que l'Assemblée nationale hongroise, le gouvernement et le pouvoir judiciaire à prendre des mesures dans tous les moyens légaux possibles pour interdire les dirigeants Jobbik et impeachment juridique.
Történelmi tény, hogy minden szélsőséges, szélsőjobbos, fasiszta, náci, nyilas vagy bármilyen más, a gyűlöletre és kirekesztésre épülő eszme vagy politika törvényszerűen vezet a teljes katasztrófához.Peti barátunk örülhet , hogy megússza a gyúrcsótány feri melletti felakasztását. Tudjuk , hogy az Ashdódi Összeszart Bokrok ingoványos terület , a mi orrunk sokkal kisebb , mint az Elmebeteg Peti Orra , , vagyis a szarrszagra érzékenyebbek vagyunk , mint az ávós dániel banda
dániel péter elmebeteg baráti köre akkora krém ,hogy én még egy szar sem lehetek a Bronzcipőben
dániel péter elmebeteg baráti köre akkora krém ,hogy én még egy szar sem lehetek a Bronzcipőben
bizzátok csak rám a Nagyorrú SÁPADT SASORRT......
könyörögni fog nekem , hogy törölhesse az Aláiráshamisitó Tolcsit. De ha törli az Aláiráshamcsi Tolcsit , akkor nem tudom BASZOGATNI az Elmebetegjét ? He ?
Nekem szükségem van erre a kibaszott honlapra , mert ezen Tolongó hiányában az Elmebeteg Hamisitók Tolonganak és a Palesztin gyerekekeket gyilkolásszák.
"jobbikos ratyi pista " őshonos az Aláiráshamisitó Tolcsiban
. Franciaország demokrácia ,
és nem hagyja , hogy holmi szar ,
még a dunábasemfullasztott ábrahámista álutódók verjék a nyálukat
a Balatonfelvidék szőlőszete és borászata. -szakdolgozat Rozs Szabolcs munkája nyomán
megtalálták gyúrcsótány hires szakdolgozatát. A Sebestyén Aladár villájának pincéjét végre átfésülték ... és ott lapult a szőlész szakdoga
Elmebeteg Peti dugni tanul
Elmebeteg Peti megkérdezi az édesnyjától , Ilona VK-tól
anyukám - Bent van?
Nincs.
- Erdekes, kint sincs.
KATTINTS RÁ ÉS NÉZD MEG
.
Dr Dániel Péterne az egyik apja én vagyok...
az Élet megadta nekem , hogy olyan pitsát döngethettem ,
amint az ávos ellenfeleim :
Pufajkás Horn gyula , az ufó drótokkal megmadzagolt miniszterelnök ,
a D209 -es ,
Biszku Tata ,
péter gabi ,
rajk laci ,
apró tóni
.... stb , stb ....
köszönöm Dr Dániel Péter ügyvéd úrnak , hogy az egyik Édesapja lehetek.
Hajrá Magyarország , Hajrá Ilona , a Vörös Kúrva ....
PS : Orrmányos petinek pedig elmesélem .... hihihi
tényleg nagyon jó ez az aláiráshamisitó tolongó
a karizmatikus gyúrcsótány gyomrában elmebeteg aláiráshamisitó álrégiségboltos péter és molnár "csaba " beszélget :
M "CS" : te , elmebeteg peti , téged is lenyelt a karizmatikus főnök ?
Elmebeteg Peti : nem "csaba " én a seggelikán kúsztam jemelján gyomrába
az az igazság , hogy az elmebeteg aláiráshamisitó dániel pétert , az ashdódi dagad bakkmaszkát "dolgozni" tanitjuk, hogy szabad lehessen.
pár percnyi kimenője van , hogy bóhockodhasson az Aláiráshamisitó Tolongóban ,
de rövidesen " MUNKÁRA " jelentkezik ......
PS : egyébként kúrva jó az orra.
jobb mint az édesanyja Ilona VK mélytorka
drága péter fiacskám ,túl sok a karizmatikus demokrata pöcs.
már gombásodik a szájam-torkom.
és nem szobatiszták a zsidókok.
a pöcsük is gyenge. csak húzatni tudnak. tolatni nem. amolyan steinerkristófosok
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bevallom az igazságot , hegeszteni akarok
rendben van petike. igazad van. de meg kell tanulnod hegeszteni , mert Szegeden nagy szükséged lesz a szaktudásra
ettől függetlenül édesanyám ajka a legjobb csücsör , az aláiráshamisitó tolongóm müködik , a Hasznos Holmik álrégiségbolt termel , zsanet leszopja a farkomat a szökökútnál, steiner kristóf pedig irigykedik. Hát nem csodás az Élet ? He ?
drága lajos bátyám , a lényeg : vörösben pompázzon úgy az Aláiráshamisitó Tolongó , mint az édesanyám , Ilona torka
Csurka István 1998. február 8 - án a következőket írta ...
" A végső cél a Magyarság kipusztítása.
Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával,
életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.
Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik
a jövendő században a Népvándorlás kora.
A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan
szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.
A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást,
mert ez az érdekük. Az USA a NATO - n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot
akarnak csinálni Európa és az európai Oroszország között.
Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb,
mert kasztja - kormányai régen elárulták.
A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér,
de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes,
akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz
itt a Kárpát - medence közepén, nagyjából ugyanannak
a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.
Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni.
Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar
történelem eltagadása lesz az osztályrészünk .
Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk."
megpróbálok rendes "embert" faragni ebből az aláiráshamisitó petiből
mérges vagy aláiráshamisitó peti , pindurka kandurkám ?
Re: csak nem lett szájpenészes a sok szopott fasztól a Dániel Család Szája ?
#225: Wittner Mária - csak nem lett szájpenészes a sok szopott fasztól a Dániel Család Szája ?
Mariskám , te csak amatör kezdő voltál Ilonához, a Vörös Kúrvához képest ... hihihi
pétergabit, horngyuszit , D-209-est kérdezd