Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)
milyen jó ott neked , elmebeteg fiam . A szegedi Csillag biztos nem kap ott el. Csak ne szard a Bokrokat.
Re: Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)
#202: Ilona , a Vörös Kúrva - Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)
Tündibündi , a zöld erdőből nem lehet aláirásokat hamisitani. Vagy mégis ?
Re: Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)
#202: Ilona , a Vörös Kúrva - Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)
jaj de szép pali ez a peti
Hamisitások Nagykörüben
Nagykörű- ben járt Ilona és Péter egy kis aláiráshamisitásra
Nagykörű- ben járt Ilona és Péter egy kis aláiráshamisitásra
megköszönjük az Ashdódi Dabadt Bakkmaszkának , hogy Lukács Bélát és Eszter Lukács Bélánétidehamisitolongatta
Végre beinditottuk édesanyámmal , ILONÁ-val az Aláiráshamisitó Tolongót.
Re: Végre beinditottuk édesanyámmal , ILONÁ-val az Aláiráshamisitó Tolongót.
megspricceltetem révész gyúrkát
..
Ma éjjel leszopom a Legújabb Tolongót
BAKKMASZKA ASHDODIENSIS , BÚJJ ELŐ
hát nem erdedeti hamisitó a mi Évfolyamelső Ormányosunk ?
Révész György után kit szopsz Petikénk ? He ?
Révész György után kit szopsz Petikénk ? He ?
elmebeteg peti , megkérlek ,
hogy ma éjjel ne bújjad az Aláiráshamisitó Tolongót ,
mert holnap rengeteg "munka" vár rád
Győri Főtolongót Fogtam
az Aláiráshamisitó Tolongó Győr -i Tagozatának van egy FŐTOLONGÓJA : László Farkas
KATTINTS RÁ ÉS NÉZD MEG
Győr
Figyelem ! Most a jobbikosok túrús faszát kell szopjam!
Az én Elmebeteg , évfolyamelső Peti fiam könyörgött , hogy dugjak ezekkel a mocskos, aljas, degenerált jobbikos neonáci disznókkal!!!
... hogy a kelekótya pszichopata
Szegedi Fegyház és Börtön alapfunkciói
A Szegedi Fegyház és Börtön országos- és megyei büntetés-végrehajtási szakfeladatokat ellátó büntetés-végrehajtási intézet.
Országos büntetés-végrehajtási funkciójaként végrehajtja felnőtt korú férfi elítéltek fegyház, börtön és fogház fokozatú szabadságvesztésével, a férfi elítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésével, és az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatokat.
Megyei büntetés-végrehajtási feladataként befogadja a Csongrád megyei illetékességű előzetesen letartóztatottakat, Csongrád megyén belül végzi a bűnüldöző hatóságokhoz történő előállításokat.
A Mars téri I. Objektumban kerül végrehajtásra a jogerős szabadságvesztés büntetés, valamint a nem jogerősen kiszabott életfogytig tartó szabadságvesztés. Itt működik a gyógyító-nevelő csoport, valamint az átmeneti csoport.
A Dorozsmai úti II. Objektumban kerülnek befogadásra az előzetesen letartóztatottak, a szabálysértés miatt kiszabott pénzbírság elzárásra történő átváltoztatás letöltése végett elővezetettek, valamennyi női fogvatartott, valamint a más bv. intézetből hatósági megkeresésre megőrzésre szállított fogvatartottak.
A nagyfai III. Objektumban a jogerős szabadságvesztés büntetésüket töltők fogvatartása, valamint az egészségügyi utókezelésre szoruló fogvatartottak ellátása történik.
Re: ... hogy a kelekótya pszichopata
#216: dániel péter elitélt figyelmébe - ... hogy a kelekótya pszichopata
Felkérem Orbán Viktor Miniszterelnök Urat ,
hogy a szegedi Csillag felújitott rácsos lakosztáját bútorozza be a Karizmatikus Gyúrcsótány és Elmebeteg Péter Évfolyamelsővel.
A két jómadarat összelánczolni , aczélgolyót a lábaikra és kényszerzubbonyt rájuk .
Továbbá tanistsák meg hegeszteni is őket , hogy végre legyen hasznos elfoglaltságuk is.
Előre is köszönöm : ILONA VK
Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját
Figyelj te jobbikos buzeráns!
Dr. Dániel Péter Elmebeteg izraeli állampolgár,
úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját.
Szóval a börtönös dumádat tedd ki vonának meg a többi jobbikos gecinek!
Mert azok hamarosan a sitten lesznek! Ja és az anyádat ne itt áruld jobbikos köcsög!
Re: Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a háts
hogy milyen igaza van a Karizmatikus Focista Elvtársnak.
Üdv : Szemkilövető Őszödi Böszme
Szemlőhegy , Sebestyén Aladár tér 1sz.
Peti Kandurka , ha láttad volna , hogy az anyád hogy csámcsogott a túrós faszomon. Még az Orrába is belespricceltem a geckót . Majdnem olyan szép orra van a Vörös Kúrvának , mint neked ...
portugál tolongónk volt már ?
Meg kénne bizzuk az elmebeteg petikust ,
hogy egy jó kis portugál karizmatikus politikust szerezzen az Aláircsi Hamcsi Tolcsi számára
elmebeteg peti nem tehet róla , hogy sok apukája van és Büdös , Vörös Picsából esett ki
Aljas, primitív, degenerált, neonáci hazaárulók vagyunk. Szánalmas, szemét, operettnyilas férgek.
Teljesen jogos ez az Aláiráshamisitó Tolongó , hiszen tényleg a börtönben és a szemétdombon lenne már a helyünk!
Addig is tolongunk a Blahán és szopatjuk Karizmatikus Gyúrcsótány Katust lazán! Mélytorokkal nyeli szaporán!
Ráadásul még genetikai alattvalók is vagyunk, az emberiség szemete és a palesztin gyerekekeket lövöldöző társadalom legalja!
Nagyon büdösek az Összeszart Bokrok Ashdódban. Képtelenek vagyunk Aláiráshamisitó Petit kiemelni. Valszeg , a Dunaparton kaphatjuk el ezt a Szarházi , Vörös Szin Kedvelőt , a Vén Tróger Cipőjőnek Telefosása közben
Nagyon büdösek az Összeszart Bokrok Ashdódban. Képtelenek vagyunk Aláiráshamisitó Petit kiemelni. Valszeg , a Dunaparton kaphatjuk el ezt a Szarházi , Vörös Szin Kedvelőt , a Vén Tróger Cipőjőnek Telefosása közben
csak nem lett szájpenészes a sok szopott fasztól a Dániel Család Szája ?
Tisztelettel kérdezem Elmebeteg Dániel Pétertől ,
hogy a sok csöpögő fasz szopásától nem penészedett be az Ön , ill. az Édesanyja , ( Ilona a Vörös Kúrva )szája ? He ?
Már Tolonganak a Hasznos Holmik Álrégiségboltomban a Vásárlók
..
Egy címet is megadtam, ahol az állítólagos üzletem megtalálható. Ez pedig a Tel-Aviv, Dizengoff utca 124. szám, azt is megjegyeztem , hogy a szökőkútnál balra.