Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Igazmondó Dániel Péter , az Elmebeteg#201 May 03, 2016, 13:48

Már Tolonganak a Hasznos Holmik Álrégiségboltomban a Vásárlók

..

Egy címet is megadtam, ahol az állítólagos üzletem megtalálható. Ez pedig a Tel-Aviv, Dizengoff utca 124. szám, azt is megjegyeztem , hogy a szökőkútnál balra.

Ilona , a Vörös Kúrva#202 May 03, 2016, 14:52

Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)

milyen jó ott neked , elmebeteg fiam . A szegedi Csillag biztos nem kap ott el. Csak ne szard a Bokrokat.

Mara#203 May 03, 2016, 14:56

Re: Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)

#202: Ilona , a Vörös Kúrva - Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-) 

Tündibündi , a zöld erdőből nem lehet aláirásokat hamisitani. Vagy mégis ?

steiner kristóf#204 May 03, 2016, 15:01

Re: Zöld erdőben jártam, kék virágot láttam. :-)

Eszter Lukács Béláné#205 May 04, 2016, 06:34

Hamisitások Nagykörüben

Nagykörű- ben járt Ilona és Péter egy kis aláiráshamisitásra

Eszter Lukács Béláné#206 May 04, 2016, 06:39

Nagykörű- ben járt Ilona és Péter egy kis aláiráshamisitásra

Mara#207 May 04, 2016, 06:40

megköszönjük az Ashdódi Dabadt Bakkmaszkának , hogy Lukács Bélát és Eszter Lukács Bélánétidehamisitolongatta

elmebeteg péter#208 May 04, 2016, 16:58

Végre beinditottuk édesanyámmal , ILONÁ-val az Aláiráshamisitó Tolongót.

Révész György#209 May 04, 2016, 17:02

Re: Végre beinditottuk édesanyámmal , ILONÁ-val az Aláiráshamisitó Tolongót.

#208: elmebeteg péter -  

remélem ,hogy Elmebeteg Peti Markó Imre Tab-i Tolongót lekörözteti velem.

Ilona , a Vörös Kúrva#210 May 04, 2016, 17:15

megspricceltetem révész gyúrkát

..

Ma éjjel leszopom a Legújabb Tolongót

az ALCSI HAMCSI TOLCSI kúrvákjai#211 May 04, 2016, 17:43

BAKKMASZKA ASHDODIENSIS , BÚJJ ELŐ

hát nem erdedeti hamisitó a mi Évfolyamelső Ormányosunk ?

az ALCSI HAMCSI TOLCSI kúrvákjai#212 May 04, 2016, 17:50

Révész György után kit szopsz Petikénk ? He ?

Révész György után kit szopsz Petikénk ? He ?

az ashdódi szennycsatornák Igazgatója#213 May 04, 2016, 19:23

elmebeteg peti , megkérlek ,

hogy ma éjjel ne bújjad az Aláiráshamisitó Tolongót ,

mert holnap rengeteg "munka" vár rád

Csizmadia Glázer Zoltánné Éva#214 May 04, 2016, 21:23

Győri Főtolongót Fogtam

az Aláiráshamisitó Tolongó  Győr -i Tagozatának van egy FŐTOLONGÓJA : László Farkas

KATTINTS RÁ ÉS NÉZD MEG

Győr

Ilona , a Vörös Kúrva#215 May 05, 2016, 13:07

Figyelem ! Most a jobbikosok túrús faszát kell szopjam!

Az én Elmebeteg , évfolyamelső Peti fiam könyörgött , hogy dugjak ezekkel a mocskos, aljas, degenerált jobbikos neonáci disznókkal!!!

dániel péter elitélt figyelmébe#216 May 05, 2016, 19:31

... hogy a kelekótya pszichopata

Szegedi Fegyház és Börtön alapfunkciói

A Szegedi Fegyház és Börtön országos- és megyei büntetés-végrehajtási szakfeladatokat ellátó büntetés-végrehajtási intézet.

Országos büntetés-végrehajtási funkciójaként végrehajtja felnőtt korú férfi elítéltek fegyház, börtön és fogház fokozatú szabadságvesztésével, a férfi elítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésével, és az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatokat.

Megyei büntetés-végrehajtási feladataként befogadja a Csongrád megyei illetékességű előzetesen letartóztatottakat, Csongrád megyén belül végzi a bűnüldöző hatóságokhoz történő előállításokat.

A Mars téri I. Objektumban kerül végrehajtásra a jogerős szabadságvesztés büntetés, valamint a nem jogerősen kiszabott életfogytig tartó szabadságvesztés. Itt működik a gyógyító-nevelő csoport, valamint az átmeneti csoport.

A Dorozsmai úti II. Objektumban kerülnek befogadásra az előzetesen letartóztatottak, a szabálysértés miatt kiszabott pénzbírság elzárásra történő átváltoztatás letöltése végett elővezetettek, valamennyi női fogvatartott, valamint a más bv. intézetből hatósági megkeresésre megőrzésre szállított fogvatartottak.

A nagyfai III. Objektumban a jogerős szabadságvesztés büntetésüket töltők fogvatartása, valamint az egészségügyi utókezelésre szoruló fogvatartottak ellátása történik.

Ilona , a Vörös Kúrva#217 May 06, 2016, 03:48

Re: ... hogy a kelekótya pszichopata

#216: dániel péter elitélt figyelmébe - ... hogy a kelekótya pszichopata 

Felkérem Orbán Viktor Miniszterelnök Urat ,

hogy a szegedi Csillag felújitott rácsos lakosztáját bútorozza be a Karizmatikus Gyúrcsótány és Elmebeteg Péter Évfolyamelsővel.

A két jómadarat összelánczolni , aczélgolyót  a lábaikra és kényszerzubbonyt rájuk .

Továbbá tanistsák meg hegeszteni is őket , hogy végre legyen hasznos elfoglaltságuk is.

Előre is köszönöm : ILONA VK

focista#218 May 06, 2016, 03:55

Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját

Figyelj te jobbikos buzeráns!

Dr. Dániel Péter Elmebeteg  izraeli állampolgár,

úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját.

Szóval a börtönös dumádat tedd ki vonának meg a többi jobbikos gecinek!

Mert azok hamarosan a sitten lesznek! Ja és az anyádat ne itt áruld jobbikos köcsög!

karizmatikus gyúrcsótány#219 May 06, 2016, 03:56

Re: Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a háts

#218: focista - Dr. Dániel Péter Elmebet izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját 

hogy milyen igaza van a Karizmatikus Focista Elvtársnak.

Üdv : Szemkilövető Őszödi Böszme

Szemlőhegy , Sebestyén Aladár tér  1sz.

Peti Kandurka Figyelmébe#220 May 24, 2016, 05:33

Peti Kandurka , ha láttad volna , hogy az anyád hogy csámcsogott a túrós faszomon. Még az Orrába is belespricceltem a geckót . Majdnem olyan szép orra van a Vörös Kúrvának , mint neked ...

François Hollande#221 May 24, 2016, 06:27

portugál tolongónk volt már ?

Meg kénne bizzuk az elmebeteg petikust ,

hogy egy jó kis portugál karizmatikus politikust szerezzen az Aláircsi Hamcsi Tolcsi számára

Ilona Vörös Kúrva és az ÁVÓS Bandája#222 May 24, 2016, 10:25

elmebeteg peti nem tehet róla , hogy sok apukája van és Büdös , Vörös Picsából esett ki

Aljas, primitív, degenerált, neonáci hazaárulók vagyunk. Szánalmas, szemét, operettnyilas férgek.

Teljesen jogos ez az Aláiráshamisitó Tolongó , hiszen tényleg a börtönben és a szemétdombon lenne már a helyünk!

Addig is tolongunk a Blahán és szopatjuk  Karizmatikus Gyúrcsótány Katust  lazán! Mélytorokkal nyeli szaporán!

Ráadásul még genetikai alattvalók is vagyunk, az emberiség szemete és a palesztin gyerekekeket lövöldöző társadalom legalja!

Vendég#223 May 24, 2016, 10:35

Nagyon büdösek az Összeszart Bokrok Ashdódban. Képtelenek vagyunk Aláiráshamisitó Petit kiemelni. Valszeg , a Dunaparton kaphatjuk el ezt a Szarházi , Vörös Szin Kedvelőt , a Vén Tróger Cipőjőnek Telefosása közben

TEK#224 May 24, 2016, 10:36

Nagyon büdösek az Összeszart Bokrok Ashdódban. Képtelenek vagyunk Aláiráshamisitó Petit kiemelni. Valszeg , a Dunaparton kaphatjuk el ezt a Szarházi , Vörös Szin Kedvelőt , a Vén Tróger Cipőjőnek Telefosása közben

Wittner Mária#225 May 24, 2016, 11:05

csak nem lett szájpenészes a sok szopott fasztól a Dániel Család Szája ?

Tisztelettel kérdezem Elmebeteg Dániel Pétertől ,

hogy a sok csöpögő fasz szopásától nem penészedett be az Ön , ill. az Édesanyja , ( Ilona a Vörös Kúrva )szája ? He ?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.