Peticiok.com

Klubrádió

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#1 Jun 13, 2011, 23:57
Engem személy szerint nagyon felháborit ami ebben az országban van,csak kapkodom a fejem,hogy ez meg történhet,de sajnos O.V.meg mondta,hogy az van amit ő mond és punktumén egy pártsemleges vagyok,de sajnos a börömön érzem,és 1998-ban is megéreztem,az ő intézkedéseit,és az egészségembe került,ezek után,már a halál jön,mert egy két év és én is nyugdijas leszek,de hát ugy látszik,hogy ez nem fog bekövetkezni,mert gondoskodnak róla. Egy nagyon elkeseredett ember irta
Vendég#2 Jun 14, 2011, 10:10
Mióta Bolgár György a Klubrádión hallható, hűséges hallgatója családunk. Igényes, KÖZSZOLGÁLATI, mindkét oldalt meghallgató és közvetítő rádió. EL a KEZEKKEL a KLUBRÁDIÓ-tól!!!!
Vendég#3 Jun 14, 2011, 10:17
Nagyon sajnálnám, ha erre az adóra is kiterjedne a "fülkeforradalom" és az egyetlen "beszélős" és hiteles müsort szolgáltató rádió is megszünne.
Vendég#4 Jun 14, 2011, 10:22
Jó kis klub alakul itt. Sok sikert mindannyiunknak!
Éva
Vendég#5 Jun 14, 2011, 18:54

Re:

#1: -

Van már egy, több mint 14 ezer aláírást tartalmazó, hasonló témájú petíció, ott kéne egyesíteni az erőinket, nem szétforgácsolódni!

Vendég#6 Jun 14, 2011, 18:57
Egy olyan rádió, ami az én meglátásom szerint mindig a tárgyilagosan szól a hallgatókhoz.