Kitörés a bankok karmaiból
Kitörés a bankok karmaiból / Közlemények / videó, amit minden devizahitelesnek látnia kell / Hozzászólások
|
Vendég |
#12014-02-25 17:45Csak adatbázist gyűjtenek. |
|
| |
|
csalok@gmail.com |
#2 Adatbázis2014-02-25 17:47Csak adatbázist gyűjtenek a devizások között a választások miatt. |
|
| |
|
Vendég |
#32014-02-27 09:37Én, ezt már egyszer aláirtam !Ha, már itt tartunk elég volt a Bankok csaló uzsorás kizsákműnyolásából! |
|
| |
|
Vendég |
#42014-02-27 15:43Hajrá! |
|
| |
|
admin |
#5 Re: Adatbázis2014-03-02 12:17#2: csalok@gmail.com - Adatbázis Ez egy tévedés. A KARTA deklaráltan pártfüggetlen és nem célja a választások bármilyen befolyásolása. A tagok, sőt a vezetők között vannak ugyan személyek, akik kötődnek pártokhoz és indulnak a választásokon, azonban se a KARTA, se a weboldal nem kíván ebben a tevékenységükben semmilyen formában reklám- és propagandaeszközzé és -felületté válni, ahogy eddig se tette. Az email címeket egyébként nem is látjuk, csak a neveket és a települést. Természetesen van szándékunkban adatbázis építés, és ehhez a szükséges adatkezelési engedélyek beszerzése folyamatban van. Ezt viszont csak és kizárólag abból a célból kívánjuk tenni, hogyha valaki elfogadja a KARTA által felkínált megoldást, akkor azokkal közvetlen kapcsolatba tudjunk kerülni. Minden adatszolgáltatás, mint ahogy a petíció aláírása is önkéntes, így a fenti állítást elutasítjuk. Ha bárki a fenti törelkvésekkel ellentétes tartalmat vél felfedezni a KARTA weboldalán, vagy bármilyen kommunikációjában, annak építő jellegű észrevételét előre is köszönettel fogadjuk és önkritikát gyakorolva megtesszük a szükséges lépéseket. |
|
| |
|
Vendég |
#62014-03-02 14:03Csatlakozom! |
|
| |
|
Vendég |
#82014-03-04 00:31Éjfél körül szőrén-szálán eltűnt a beírásom, mielőtt a Mehet-re rákattintottam volna. Már régebben is megfogadtam, hogy levélben vagy Word padon írom meg a szöveget, elmentem, és utána behúzom az oldal hozzászólási ablakába. Ha eltűnik, az sem baj, mert akárhányszor megismételhetem a behúzást. Ezért most kénytelen vagyok a véleményemet újra megfogalmazni. Segíts magadon? Az Edigma TV Ébredés c. febr. 12-i műsorának videóját megtekintettem. Nagyon örülök, hogy Makkos Albert személyében egy újabb közgazdász vélekedik úgy, (bár helyzeténél fogva eléggé tárgyilagosan és finomabban fejezi ki magát,) hogy a devizahiteleseknek mégis van reményük és lehetőségük a problémáik orvoslására. Megjegyzem, Makkos Albert majdnem minden szavával egyetértek. Majdnem. Sajnos, azt azonban nem vette figyelembe, hogy: - A 80-90 %-ban hozzá nem értő (idős, tanulatlan, a saját szakmájukban vagy munkakörükben lehet, hogy profi tevékenységet végző, de jogi és pénzügyi ismereteket alig ismerő devizahitelesektől hogyan lehetne elvárni, hogy a becsapó banki bizonylatokat, nemegyszer meghamisított okiratokat jogilag és számszakilag megfelelő módon értelmezni tudják? - Az uzsorabank(ár)ok által kifosztott devizahiteles honfitársaink az eredetinek a duplájára-triplájára felsrófolt törlesztőrészletet sem tudják már fizetni, akkor a több százezres ügyvédi díjat, az összegszerűsítés miatti 6-7 %-os (első-másodfokú eljárásra a szintén akár több százezres) bírósági eljárási illetéket és a bírósági hercehurcához a saját egyéb kiadásait hogyan tudná megfizetni? - Az eddigi tapasztalatok szerint a bírák legtöbbje felsőbb utasításra cselekszik, vagy (azért, mert 0 %-os kamatozású vagy 100 %-os állami támogatású hitele miatt) lekötelezettjei a bankoknak, ezért nem nem élnek, hanem visszaélnek a joggal, és a devizahitelesek perének kimenetele, tisztességes elbírálása meglehetősen kétségessé válik. Üdvözlettel: B.Kiss-Tóth László |
|
| |
|
Vendég |
#92014-03-06 17:51Nekem is CHF-ben nyilvántartott kölcsön szerződésem van és egyszerűen elegem van a Bankok pofátlanságából. Akármit kérdezek mindig csak hazudoznak össze vissza. Még a mai napig félre akarnak vezetni úgy mint tették a kölcsön felvételekor. Remélem sikeres lesz az összefogás. |
|
| |
|
Vendég |
#102014-03-07 04:36Cstalakoztam a kartához, mert a nagy magyar bank által teljes mértékben kifosztottá válok, ha rövid időn belül nem történik hathatós intézkedés. Ellene vagyok a bankok szégyenteljes működésének. Csak nagy összefogással lehet ezt a mértéktelen uzsorakamatos kifosztást megállítani! |
|
| |
|
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Véralvadásgátló (pl. klórfacinon) tartalmú készítmény alkalmazásának tilalma
14955 Létrehozva: 2025-12-03
LEX “R.”: Csak az igen jelent igent!
37171 Létrehozva: 2025-11-22
Tiltakozás a fonyódi vízpart beépítés ellen
2185 Létrehozva: 2025-11-18
Szigorúbb bűntetetést a szöges virsli dobálónak!!!
29941 Létrehozva: 2025-09-20
Óbudai Gyógyszergyár utcai lakótelep - Kiállás az új parkolási rend bevezetésének halasztásáért és felülvizsgálatáért
467 Létrehozva: 2025-11-30
Ténylegesen letöltendő börtönbüntetést az állatkínzást elkövető személyeknek – igazságot az Abonyban brutális kegyetlenséggel megölt kutyának!
396 Létrehozva: 2025-12-02
Vegyèk vissza az àllásàba a jogtalanul elbocsatott taxist!
1022 Létrehozva: 2025-12-02
Forgalomlassító kapu eltávolítása a Mókus utcában
117 Létrehozva: 2025-12-05
Apa aki megvéde támadóitól lányát
5086 Létrehozva: 2025-10-25
Szigorúbb büntetést Rozit, a kiskutyát megkínzó férfinak!
49622 Létrehozva: 2025-09-05
Petíció egy kisfiú szabadságáért
252662 Létrehozva: 2025-09-30
Legyen mozis vetítés a Stranger Things 5. évad záróepizódjából Magyarországon is!
2232 Létrehozva: 2025-11-04
Mátészalkai agyon taposott cicáért!
197 Létrehozva: 2025-11-25
Petíció a gyepmesteri telepek felszámolásáért és az állami, önkormányzati források megelőzésre fordításáért
8285 Létrehozva: 2025-10-03
ALDI Kondorosi út 6 - parkoló felülvizsgálat
52 Létrehozva: 2025-12-09
Káloz település korábbi lakosainak támogató nyilatkozata a Kolorádó Fesztivál megrendezéséhez
38 Létrehozva: 2025-12-04
Gyepmesteri tevékenységi kör F. Imre felfüggesztése Makò valamint Hòdmezövàsàrhelyen!
12667 Létrehozva: 2024-06-30
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
50210 Létrehozva: 2024-02-07
Petíció a kötelező gyermekoltások helyszínének módosításáért
162 Létrehozva: 2025-11-30
Ne adhasson el telekingatlant a zuglói önkormányzat a lakosság megkérdezése nélkül!
26 Létrehozva: 2025-12-08