Peticiok.com

Kitörés a bankok karmaiból

Kiemelt Országos Közlemény

Vendég#26 Oct 07, 2014, 21:03
A magyar adófizetőknek kellene perelnie a Magyar Államot, mivel a néhai PSZÁF engedte bevezetni a hibás pénzügyi terméket. A Magyar Ügyészségnek vádat kellene emelnie a néhai PSZÁF döntéshozói ellen tömeges nagyösszegű csalásban történő bűnrészesség és különösen nagy kárt okozó hivatali visszaélés vonatkozásában. A büntetőügy befejezése után, fizessék ki a becsapottak vagyoni és nem vagyoni kárát a bűnösök.
Vendég#27 Oct 08, 2014, 08:41
Egyetértek!!! Azzal viszont nem, hogy az évszázad csalását, legalizálja a kormány, mint devizakölcsönt!! Nem volt deviza, semmi nem volt mögötte, csak hozzáírták, és ehez aszisztált az előző, és a mostani kormány!!! Hajrá Karta, veletek vagyunk!!! Írjátok, meg, hogy mi a teendőnk, és mi azt tesszük!! Én már 1-éve nem fizetem a csalást!!
Vendég#28 Oct 08, 2014, 18:43
remélem el is tudják érni...
Vendég#29 Oct 08, 2014, 18:45

és hiányolom a bűnösök büntetőjogi felelősségre vonását..

Vendég#30 Oct 08, 2014, 20:02
Egyetértek!!!!
Vendég#31 Oct 09, 2014, 16:13
Csak az elfogadható, ha az átadott Ft összegből indul ki az elszámolás.Minden más megalapozatlan követelés, a felturbózott összegből , törvénytelen kiindulni !
Vendég#32 Oct 10, 2014, 02:10
Az úgynevezett "forintosítás" kifejezés is hamis,és a parlament részéről az igazság,és a lényeg elkendőzésére szolgál.Csak a kapott összeg lehet a kiindulási alap,mínusz a bármilyen címen befizetett összeg. Kamatok pedig bűncselekmény megvalósítása miatt nem járnak.Bónuszként ,a bankok elkönyvelhetik,hogy a felelősségre vonástól eltekintünk.Mindamellett a kártérítés,a halálba kergetettek családjainak,és a tönkre tett életekért az érintetteknek megjár!!!

Tisztelettel Horváth László Dombóvárról
Vendég#33 Oct 13, 2014, 04:33
Nem kel engedni hogy a bank szövetség, érvényesitsse akaratát, mivel , már a laikus polgárok is tudják hogy nem devizát adtak kölcsön a bankok,ha nem csak Ft, és nem követelhetnek vissza csak amit adtak, és amennyit adtak, annak folyósítás kori kamatával.
Mivel a világon ilyen soha nem volt, nem kel engedni.,és büntető pert kell a nyakukba, , mindazoknak akik ide juttatták az országot.
Vendég#34 Nov 03, 2014, 10:50
ez az Internetadó szerintem egy elterelő hadművelet volt, hogy ne a devizahitellel foglalkozzon a minisztérium. ma Magyarországon semmi nem lenne fontosabb, a devizahitelkárosultak segitségénél. nagyon sokan vagyunk, és bizony, ha rosszul döntenek,ebben az ügyben félő, hogy sok család az utcára kerül, kilakoltatják. ez érdeke a minisztériumnak? még több szegény, elesett ember legyen. Öngyilkosságba menekülve, félelemben tartva. én is amikor 2007-ben lakást vásároltam, a lakás régi tulajdonosának ügyvéd előtt átadtam kb. 10 millió Ft-ot, ma ebből az alacsony lakásárak mellet ma vigan vehettem volna lakást, de 2007-ben a lakásárak is toronymagasan voltak. emiatt kellett hitelt felvennem. Kérdeztem a bankot: az én saját pénzem benne van a lakás árában, az el fog tünni, mint a tavalyi hó? és a 7 év alatt befizettem kb. 8 millió Ft-ot, az hová lett?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.