kdfsz-dec-24
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Munka munka! Szerintem mindenkinek tele van a hócipője a követelőzéssel, amit rendszeresen csináltok, de ha bemegyünk egy boltba, akkor az udvariasságnak, segítőkészségnek halovány jele sem tapasztalható. Szerintem kicsit el kéne kezdeni a saját házatok táján sepregetni, majd utána követelőzni, mert egyelőre még ti vagytok a vásárlókért és nem fordítva. Az igazi kereskedők számára éppúgy hivatás a kereskedelem, mint egy orvosnak, vagy tűzoltónak, csak már olyan mértékben felhigult a szakma, hogy az összes selejt, munkakerülő a boltokban köt ki trécselni.
Valahol érezni kéne, hogy megint átléptetek egy határt! Nem először!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Azért írtam alá, mert a kereskedelemben megoldható ezen a napon az üzletek zárva tartása. (Tudjuk, az egészségügyben, rendvédelemnél, tűzoltóknál, közlekedésben nem lehet.) Emberség, empátia kérdése. Lehessenek együtt a családdal, készülhessenek a szentestére. Támogatom a kérést.
Re: Unalmasak vagytok!
Szia!
Ne haragudj, így ismeretlenül, felháborító a hozzá szólásod
1. Édesapám is tűzoltó, soha nem hagyta ilyen el a száját, mert ő ezt választotta hivatásaként, és valóban ha ők nem lennének emberek halnának meg, vagy házak égnének le stb ugyan így a mentősökkel
2. Tudtommal a tűzoltók 99% férfi, a kereskedelemben majdnem 89% nő, CSALÁDANYA,
kérdezen én, hol van az összefüggés????????? Hagyjuk már ezt a szánalmas oda-vissza vagdalózást...
A tanárokat a nővéreket (megjegyzem az is van a családban) senki nem bántja, hogy tüntetnek és kiállnak az igazukért, a kereskedelemben dolgozóknak is van joguk olyanért harcolni, küzdeni ami számukra fontos.
És senki nem rabszolga és senki nem szolgálja senkinek, hogy csöndben eltürjön mindent és végezze a dolgát..
Amúgy ez ilyen emberek miatt tart ott az emberiség ahol tart, önző, rosszindulatú és semmi emberség, csak az én én számít... ezért nem is szeretnek minket más országokban se már
Re: Unalmasak vagytok!
Tüzet oltani azzonal lehet kell.de bevásárolni lehet karácsony előtt is de a dolgozó mikor is fog? Ja majd neten megrendeli a karácsonyi vacsorát a pizzériából ja az sincs nyitva akkor marad a ... Csak Ennyi
Re: Re: Re:
munkaerő hiány van sajnalom h.meg nem voltal olyan helyen vásárolni ahol a vevő a szent es amit kivan holnapra megteremtve.csupán Ennyi
Re: Re:
Annyi kaja mellett köszi már nem kell a kenyér, amúgy bármelyik maszek kisboltban megtudnám venni, azért ezt sem kellene figyelmen kivül hagyni, hogy ők meg ilyenkor tudnak jóformán bevételhez jutni... jah és ki beszél itt 4 napról?? 3 ami full kajálásról szól!!!!!!
A kereskedelemben dolgozók is kapják meg a vasárnapot és a dec.24.ét is szabadnapnak.
Különösen a naponta több mázsányi árut megmozgató női dolgozók. Egy együtt érző nyugdíjas.
| This discussion has been closed. |