A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Aláírtam a petíciót, mert egyet értek a felhívással. Ezt a rezsimet amely minden demokratikus intézményt, az emberi méltóságot, az alapvető jogainkat nap mint nap sárba tipor, le kell váltani,a fideszes diktatúrát fel kell számolni. Ehhez minden demokratikus pártnak, és a demokráciát tisztelő és elfogadó embernek csatlakoznia kell. Mindenkinek! Csakis a jobb és baloldal demokratáinak demokratikus pártjainak összefogása hozhat eredményt. Ha a szervezők, a felhívást közreadók mégis a demokratikus pártok kirekesztése mellett döntenének, az aláíró támogatásomat tekintsék érvénytelennek.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Soha többé fidesz és jobbik!!!
[email protected]
A NAGY BALOLDALÉRT ELŐRE!!!
Megkezdődött a lejárató kampány: "FUSSA" A PÉNZÜNKBŐL!!!
Most éppen, nagy erőkkel és pénzzel, Bajnai Gordon lejáratásán ügyködik a Fidesz, ami azt látszik igazolni, hogy jó úton haladunk... Ne törődjünk velük, haladjunk csak tovább, tovább, tovább...
Az Orbán-kormányt támogató Civil Összefogás támadást indít az ellenzék vezéralakjává előlépett egykori kormányfő ellen.
Nemsokára az ország valamennyi otthonába egy kiadványt juttat el a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF), amely megdöbbenéssel értesült arról, hogy visszatér a politikai életbe Bajnai Gordon, akit a szervezet szóvivője reinkarnálódott Gyurcsány Ferencnek nevezett. A kiadványban felhívják majd a figyelmet a Gyurcsány-Bajnai Szövetség azon döntéseire, amelyekkel tönkretették az országot – olvasható a civilosszefogas.hu oldalra kitett közleményükben.
ELKÉSETT AKCIÓ, A KUTYÁNAK SEM KELL A ROTHADT NARANCS!!! FÚJJJ!!!
Re: Re: Re: Együtt Magyarországért
#506: féregtelenítő - Re: Re: Együtt Magyarországért Nem az általuk férgekként aposztrofált egykori kommunisták
Igazából a kommunistákra a "féreg" szó még túlságosan megtisztelő, te MSZP-s, lúdmillás vagy őszödi böszmés hulladék.
Re:
Kerünk mindenkit :Itt azok regizzenek irjanak akik teljes szivvel Bajnai Gordon mellett allnak.
Re: Re:
Да, я его поддерживаю абсолютно. Bajnai также мой человек.
Re: Re: Re:
#542: Иосиф Висса- рионович Сталин - Re: Re:
A Népek Atyja, Sztálin elvtárs azt mondta, hogy ő mindenben támogatja, Bajnai az ő embere is.
A 2012.január l-én hatályba lépett nyugdijtörvény eltörlése, és a 2011. december 3l-ig érvényes jogszabályt visszaállitani, mert ezzel nagyon sok rokkantnyugdijas becsületesen ledolgozott több mint 30 évnyi szolgálati idejét elvették, egy tollvonással. A rokkantnyugdijamat ezért a jelenlegi jogszabály alapján a táppénz alapján számolták ki, igy az engem megillető összeg 60 % ára vagyok csak jogosul, mert az igény benyújtása év előtti évben 4 hónapot dolgoztam, azután pedig táppénzre kellett mennem a betegségem miatt. Nem tehettem arról, hogy lebetegedtem. Ledolgoztam 38 évet, amit elvettek, egy tollvonással.
Ne a táppénzre vonatkozó jogszabály legyen a szolgálati idő és a nyugdíjösszeg kiszámításának az alapja. A régi rendszert vissza kell állítani. Mindenkit megillet a ledolgozott évei után a nyugdíja. "Ami jár, az jár" mondta Schmidt Úr! Igen neki igen, a kisembernek NEM!
Re: Re: Re: Re:
Azt hittem az ő embere Matolcsy György államosítási és zabrálási fődillettáns. :D
Re:
Ez így ebben a formában mennyire biztos? Egy családtagom 60%-os rokkant, 39 év munkaviszonya volt és be akarták etetni, hogy menjen nyugdíjba a jelenlegi anyagi kondicíóok mellet (értsd rokkantságival), de szerencsére kiderült, hogy ez átverés ha nem fogadja el, kaphat a rendes valós munkája utáni normális nyugdíjat is pár év múlva. Ha csak addig megint át nem írogatják a törvényeket, mert hát kitellik tőlük ...
Re: Re: Re: Re: Re:
#545: Komplikato - Re: Re: Re: Re:
Matolcsy фашист. В наше время я поддерживаю глобализма и IMF и, таким образом, Байнаи.
Re: Re: Együtt Magyarországért
#501: - Re: Együtt Magyarországért
"A stílus maga az ember"
Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#547: Иосиф Висса- рионович Сталин - Re: Re: Re: Re: Re:
A Népek Atyja, az emberiség jótevője, a haladás erőinek élharcosa azt mondja, hogy Matolcsy egy fasiszta és a mai időkben ő a globalizmust és az IMF-et, emiatt pedig Bajnait támogatja.
| This discussion has been closed. |