A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Meggyőződésem, hogy nagyon sokan fogják/fogjuk aláírni!!!! Csak összefogással tudunk változtatni a jelenlegi, elviselhetetlen életünkön ebben a kis Hazánkban!!!!
Re: LMP? NEM!
Én is így érzek az LMP-vel kapcsolatosan.Nem bízom bennük.És nem tesznek semmi olyat, amire felfigyelnék.
Mindenki kell!! LMP, DK,mindenki! Kirekesztés a legnagyobb hiba lenne! Egyetlen cél:megszünjön az országot tönkretevő őrület,belepusztulunk ha nem sikerül elzavarni őket!Higyjétek el, minden párt normális támogatókból áll és összefogást akar!
Majdnem 72 éves vagyok, de a sikerért tevőlegesen is dolgozni akarok!
Aki ezt az összefogást bár milyen indokkal is hátráltatná, annak tudnia kell, hogy a szalonképes jelzővel már nem illethető jelenlegi érát és annak megszemélyesítőit támogatja!
Ezért pedig egyszer számvetést kell tennie! Minimum a saját lelkiismerete és családja fiatalabb tagjai előtt biztosan!
tartok az esetleges irreverzibilis folyamatoktól...
SzinaiJános 1133 Kárpát u. 12 építész, városrendező
[email protected]
Ezért írtam alá a petíciót.
2006 októberében a csűrhék közé lőttek, ha te is ott voltál akkor te is a csűrhe fityesz általl felbérelt suttyókhoz tartozol! Eladósítás? a mostani kormány 2,5 év alatt mindent, mondom MINDENT tönkretett amit már nem lehet számokban leírni vagy értelmezni. A hitelekről meg annyit, hogy senki nem kényszerített senkit, hogy felvegye többek között éngem sem mindenkinek a saját döntése volt. De a legszörnyűbb az egészben számomra az, hogy én még láttam amikor a fidesz az olyan rendszer ellen küzdött amit most újra fel akar építeni, soha nem gondoltam volna, hogy valaki vagy valakik csoportosan ennyire kitudnak fordulni önmagukból. De még mindig reménykedem abban, hogy egyszer kitisztul a tudatod és nem fogsz tovább imádni egy bálványt mert ahogy én látom számodra vagy számotokra o.v. az. A 2014 választásokról megy csak annyit, hogy nem fog érdekelni, hogy mennyire fogják megnehezíteni mindenféle regisztrációval illetve trükökkel, még nem tudom, hogy kire fogok szavazni de azt tudom, hogy elmegyek szavazni bármi áron és biztos, hogy nem a fideszre fogogok ikszelni.
Naski
Bár lehet, hogy nem kell. Mert lehet, hogy beépített ügynökein keresztül, majd belülről kezdenek bomlasztani.
Inkább simán ki kell hagyni őket.
Hiszen mi - akik behoztuk őket,- most itt vagyunk. Ők meg két szék között a pad alá esnek.
Csak egy lehetőség van:Összefogás
Végre egy fény az alagút végén!
Re: Végre egy fény az alagút végén!
#167: Erzsi - Végre egy fény az alagút végén!
Igen, én is remélem! Ha mindenki felül tud emelkedni kicsinyes ellenszenvein, melyek nem lehetnek olyan mélyek és indokolhatók, hogy tönkretegyenek egy összefogást, mely képes elzavarni ezt a bandát és visszaállítani az alaposan megtépázott demokráciát!
(az meg, hogy egy-két hangulatrontó megjelenik természetes és okos enged alapon felesleges a lovat adni alájuk. Minél agresszívabban reagáltok ők annál jobban élvezik és heccelik a tömeget. Szerintem a legjobban az fáj nekik, ha kutyába sem vesszük őket, had írogassanak. Előbb-utóbb abbahagyják, ha nem reagál rájuk senki)
Re: LMP? NEM!
egyetertek, lmp menjen a levesbe!
viszont, ettol fuggetlenul, en tamogatni fogom bajnai gordon mozgalmat
| This discussion has been closed. |