A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/230042_124797767677467_462856823_n.jpg
Re: [email protected], [email protected]
Re: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/230042_124797767677467_462856823_n.jpg
Ez szerinted humor? Ez túlmegy minden jóízlés határán még akkor is, ha pálinkagőzös állapotodban alkottad.
Re: Re: [email protected], [email protected]
#1178: - Re: [email protected], [email protected]
Ócska tróger alkoholosta csinál csak ilyet. Gratulálok, te trágyadomb.
Még sokkal több nyilvános önreflexiót, konkrét hibák beismerését a politikai megnyilvánulásaitokba!
Tegyetek fel zavarbaejtő és lényegretörő kérdéseket a választókhoz!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1174: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Megint mellényúltál "tévedhetetlen",sok volt a pálesz? :)
Re: Re: [email protected], [email protected]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1182: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nem volt sok, sőt kevés se, bár egy kortyot most le tudnék nyelni, de azt is inkább egy forró teában. Gyógyír - lenne - a megfázásomra. Marad a mézestea. A páleszt neked tartogatom. Mára ki is szállok, a náthás fejfájás megöli a gondolkodást. Nem vagyok tévedhetetlen, de én legalább elisberem. Neked meg sikeres berúgást mára is.
Mindeközben egy messzi messzi galxisban ... ezen röhögnek (avagy inkább sírnak) az emberek:
"Magyarországon nincsenek megszorítások, nem voltak, és nem is lesznek, a kabinetnek csak akciótervei, átszervezései vannak, a terheket pedig kifejezetten a nagy cégekre és a bankokra helyezik, nem pedig az emberekre. (...)" - Orbán Viktor
Az ennél még viccesebb rész az Matolcsy "Tündérmese" György, mint az MNB új feje. No comment.
http://varanus.blog.hu/2012/11/14/menekul_a_toke_matolcsy_elol
"Furcsa hírek járják be Tündérmeseországot. A német FAZ arról cikkez nem egész egy év alatt 14 milliárd eurót vontak ki a bankok a magyar bankrendszerből. Ha a szám önmagában nem sokat mond a nagyságrend szemléltetése kedvéért tegyünk mellé egy másikat: Magyarország 15 milliárd eurós hitelt kért az IMF-től."
Re: Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
Ezt megint te nézted be, kantolcsy! Nekem senki nem írhatott, hisz nem ezen a vidéken jártam.
Magammal pedig fele annyit nem társalogtam, mint te magaddal és, ha jól számolom, az elmebetegségem a tiédének a 10 %-át nem teszi ki. A girhesre meg egyenesen szóhoz sem jutok, bár nem tudhatom, hogy felétek az mit jelent?
Szia Lukrécia!
Nem írtál Te nekem az égvilágon semmit, úgyhogy maradtál tévedhetetlen.
Jó éjt!
Re: Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
#1159: - Re: Elvi, erkölcsi alapvetések
Szevasz Vendég!!! Van a zsebedben kukorica? Ha igen akkor LIBA vagy!Már mondtam neked hogy egyszerű vagy és nagy félelemben élsz! Szerintem olyan kukoricaföldi gyerek lehetsz, tudod a kukorica Jancsi.Van ennek valami más neve TE szerintem tudod!!Aludj már el!!!
Drága Komplikato!
Légy szíves, ne emlegesd ezt a kantolcsyt, mert a világból kikergetsz vele bennünket! Nem is tudom, hogy ez az ember úgy találta a diplomáját??? Ez annyit nem ért a gazdaságpolitikához, mint én, a 8 osztályos háztartásbeli... Nem részletezem, mert szerintem a bakijait már mindenki fújja, még a kiscsoportos óvodás is.
Ha csak ezeket a soraidat olvassuk, kiesik a szék alólunk: "Furcsa hírek járják be Tündérmeseországot. A német FAZ arról cikkez, nem egész egy év alatt 14 milliárd eurót vontak ki a bankok a magyar bankrendszerből. Ha a szám önmagában nem sokat mond, a nagyságrend szemléltetése kedvéért tegyünk mellé egy másikat: Magyarország 15 milliárd eurós hitelt kért az IMF-től."
Te meg, légy szíves, ugrálj eggyel többet, hogy minél előbb kiérj innen a büdös francba és söpörj a saját portádon!
Szép vagy, szép vagy, szebb a napnál, de nem szebb a val@gamnál!!!
Re: Re: Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
#1191: Sz. - Re: Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
A valagodat valaki még egyszer szét fogja rugni,a nagy pofádért.
#1192: - Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
Megesik, hogy a kutya elesik. De egy macska???
Re: Re: Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
#1193: Sz. - Re: Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
Majd rázizzensz,rühes. Nem girhes. Ezt már érted?
Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
#1194: - Re: Éljen a Baloldal és MHGYF!!!
A miniszterelnök habzó szájjal tájékoztatja a magyar közszolgálati médiát képviselő riportert Brüsszelben, a kohéziós alapok csökkentésének módjával kapcsolatos álláspontjáról.
Én vállalom a nevemet: Fehér László Alex
Kérlek titeket, legyetek belátóak, a jelen helyzetben mi is hibásak vagyunk, nagyon tájékozatlanok és a legkevésbé sem hatékonyak, nem pártolhatunk semmiféle bizonytalan nem megalapozott kimenetelű [itt az elmaradt hatástanulmányokra gondolok, vagy legalább csak egy egyszerű ötletbörzére a felelős államigazgatási szerveknél NAV; Vízügy... ahol a problémák ismertek és bizonyosan a szakember gárdának volt már elképzelése ezek orvoslásáról] döntést és döntéshozót, mert most a legkevésbé sem engedhetjük meg a hibákat! Ha lehet legalább igyekezzünk felhívni a döntéshozók figyelmét, esetleg kínáljunk fel javaslatokat! Ez pedig csak úgy lehetséges, ha mi magunk is tájékozódunk. Az együtt 2014 mozgalomnak igenis felelőssége hogy tájékoztasson, és nem a politikától jól megszokott: demagóg, egysíkú módon. Nagyon szép és elismerésre méltó, hogy közéleti személyek: politológus, tanár, pszichológus (döntően bölcsész) írta alá a petíciót, de kérdem én, hol marad a reál ág, hol maradnak a gyakorló mérnökök; professzorok kézjegyei? Tessék megkeresni őket, [ha a kormány figyelmen kívül is hagyja őket] szakterületek szerint, Magyarország legégetőbb problémáival úgy hiszem igenis tisztában vannak, van alternatíva és ha ugyan mindenre nincs is műszaki megoldás (a magyarországi szociális helyzeten; az egymással szemben támasztott előítéleteken nem lehet egyik napról a másikra változtatni), de segíthet egy gazdaságilag életképesebb irányba terelni az országot!
Velünk biztosan elszállsz...
Re: Velünk biztosan elszállsz...
Re: Re: Veled biztosan elszállnék...
Re: Re: Velünk biztosan elszállsz...
#1198: - Re: Velünk biztosan elszállsz...
Ő még így is tökéletes.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#1167: - Re:
Nem tilos abbahagyni a tisztességtelen, erkölcstelen, megalapozatlan vagdalkozást.