Ne legyen Eger süllyedő hajó!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
az egész országra jellemző, hogy évről évre minden drágul, egyre többet adózunk, tanulunk, hogy munkánk legyen és se munkalehetőség, se adósságcsökkenés, se értelmes fejlesztések... mióta az eszemet tudom az ország helyzete évről évre szarabb annak ellenére, hogy egyre több bőrt lenyúznak rólunk.. legalább hétvégente elfelejthetnénk a szürke hétköznapokat egy kis mulatással de már azt is megvonták ... hová vezet ez?...
Re:
Szánalmas hogy ez megy itt. Több száz fiataltól és zenekartól veszik el a lehetőséget hogy szorakozzank illetve zenéljenek. Az Egrix volt az itteni zenei élet utolsó bástyája ,de ezt sem tudták támogatni semmivel azzal a címszóval hogy: " Ilyen hely nem kell a fiataloknak ,mert csak isznak". Jah mert a diszókban nem isznak polgármester úr (kisbetűvel!)?! Persze hogy de!, csak szép summákat fizetnek. Szép csendes nyugdíjas város kell nekünk ahonnan minden fiatal elmenekül.
Támogatásokra visszatérve az ifjúsági ház több millió forint támogatást kapot HAVONTA!, és semmilyen programot nem csináltak ami érdemleges lenne. Az Egrixben és az Egálban viszont hetente koncertek és jó programmok vártak minket rengetegszer külföldi együttesekkel és előadókkal. Ehelyett van most egy nagyon fasza Kepes Központunk ahova 800 forint nélkül be sem léphetsz!
Nem mellesleg ezzel az egri extrém sportolokkal is rendesen kibasztak hogy bezárták a skateparkot....
Re
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re
Persze ,de az 50 millió forintos közparkot (Egrix és Egál között) amit a város finanszirozott ugyanúgy hagyják szétrohadni begazosodni. Így kell elverni a milliókat a semmire.
Nyugaton a városvezetők majdnem mindne városba egy üres középületet add a fiataloknak ahol koncerteteket csinálhatnak, kiállitásokat vagy épp meg is szállhatnak ott . Ezek a Foglaltházak... és hogy miért? Azért hogy ne az utcán randalírozzanak a fiatalok...
egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...
Egri X - Életveszélyes külső és belső pályarész. Rengeteg uniós pénzt fordítottak rá, ennek ellenére ingyen munkával önkémntesekkel épült a pálya hulladék anyagokból, és ráadásul az uniós előírásoknak sem felelt meg (ami nem lenne gond de ha már töllük kapták a pénzt, akkor ... ). Koncerteket az elmúlt 2 évben a 2 kezemen meg tudnám számolni és csak "no name" kezdő zenekarok (ami nem is lenne baj). Ráadásul a vendékek 80%-a 18 alatti volt ami a 18 éven felülieket "undorral" töltött el sokszor és inkább más helyre ment. BEZÁRÁS JOGOS!
Jaffa - Az tényleg egy kreatív hely volt. Bár nem az első rock kocsma egerben (pl.: sorompó, tűzkerék) főleg nem észek-magyarországon. Ráadásul a bezárását valószínűleg a rosz helyen való megnyitás és az árai okozták... Bezárás félig JOGOS!
Én nem a petíció ellen vagyok, és azzal hogy Eger hanyatlik azzal is egyetértek. De azt nevetségesnak tartom hogy egy petícióhoz olyan "elemeket" hozunk példaként amelyeknek a bezárása többnyire teljesen jogos..
Re: egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...
#10: - egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...
valószínüleg nem egy bolygón élünk :D de te cimborám most nagyon nagy baromságokat írtál :D ... alaphangon az Egrix heti rendszerességgel külföldi zenekarokat látott vendégül, nem beszélve arról, hogy számos tehetséges nemzetileg elismert zenekart is felvonultatott, valamint hazai zenekarok (közülük elég sok elismert zenekart amik nemzetközileg is megállják a helyüket) adott lehetőséget....a másik két helyet meg nem feszegetném, mert számos dolgot megtudnék cáfolni a mondandódba
This comment has been removed by the person who wrote it.
:)
Re: Re:
Nem a vráos zárta be egyik helyet sem! Egyébként meg a parkot használhatod most is. Én deszkáztam, és az a park szánalmas volt. Retkes és az elemek meg...
Re:
Nézd Én úgy tudom, hogy Ők egy romkocsmát szerettek volna csinálni erre pedig a belvárosban nem sok lehetőség van szerintem, de írj néhány épületet amit a belvárosban romkocsmának lehet kialakítani! Én a belvárosban még hajnal kettőkos is kapok piát néhány helyen, de az emeberk nagyrésze akorra már a discokban lóg.
Re:
#2: - Írtsd ki az élősködőket és akkor nem kell majd annyi adót fizetnünk! A többi meg jön magától :)
Amiről itt szó van, ahogy már fentebb is említették, az hogy megölték ezeket a helyeket. Elvették a levegőt, anélkül pedig nincs élet. Ha egy idő után esténként jelennek meg a rendőrök, mondva csinált indokokkal, amire felkészülve hivatalos felmutatható engedély van, és még is keresztül néznek rajtuk, mit tegyenek? Hogy legyen vendégük? Hogyan fizessék ki, a jogtalan büntetéseket?
Lehet gondolkodni.
Tisztelettel kérdem...
Üdvözlettel:
Rázsi Botond
alpolgármester
Re: egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...
#10: - egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...
A Jaffa nem rock kocsma volt, hanem romkocsma.
Re: Re: Re:
persze... akárki bemászhat most is hiszen már nincs kutya.
ha meg nem tetszik az park sok sikert és építs magadnak egyet. :)
| This discussion has been closed. |
Egy városnak tudnia kell, hogy a fiataljai hol és mivel múlatják az időt, hiszen így tudják "kontrollálni" is őket. Szomorú, hogy erre nincs pénz :(
Most majd kezdődhet megint mindenfelé, mondjuk a deszkások üldözése,melynek címe alatt lesz majd pénz mondjuk az újonnan burkolt utcák (lásd anno Egészségház utca) szurokkal való leöntösére. Természetesen csak annak a jegyében, hogy "itt a huligánok ne tegyék tönkra a burkolatot"!!!