DopeMant a Parlamentbe!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Szavazzuk meg Dopeman papát nem hiszem hogy Ő csodát tuddna tenni Magyarországal mert szarból nem lehet várat építeni ugyebár... de talán egy kicsivel jobb országot tuddna csinálni... Szóval hajrá Dopeman papa!!!
Jobb lenne a Számaira forditaná ezt a sok energiát mert elég tré mostanában a kedvenceim közé tartoznak a régebbi albumai, de pár éve halldoklik a műfajban a nyálas hallgathatattlan számaival.Lassan eléri ott is hogy 300-400 Ember fogja pártját mint itt! Nem pedig több 100,000.Üdv
Re: Re:
Üdv:Én elgondolkodnék helyeted erősen hogy melyik pályán folytassam pályafutásomat mig nem megy tönkre mind a kettő. Tisztelettel: őszinte rajongód IgazEmber.
Re: Re: Re:
#13: IgazEmber - Re: Re: Köszönöm tanácsodat, jelen állás szerint úgy néz ki, hogy nagy sikerrel folytatok mindent, amibe belevágtam. Engedd meg nekem, hogy a saját életem a saját ízlésem szerint alakítsam. Tégy te is úgy...Egy őszinte rajongó pedig nem így kommunikál.
Re: Re: Re: Re:
#14: László Pityinger - Re: Re: Re:
Minden tiszteletem a munkásságért amit elértél! Én csak a véleményemet fejtettem ki nem beleszólni akartam az életedbe. Szivesen elfogyasztanék veled egy italt és kíváncsi lennék a nézeteidre hogy is gondolod a dolgokat. sok szerencsét kívánok neked.
Írd alá Magyar!
.. torténhetne már valami... ..elobb utóbb,de forradalom lesz... .. johetne valaki,Aki odateszi magát... ..kellene 1 hang és azt kovetnénk sokezren... Én úgy gondolom,hogy ez most "valami" amit megkell ragadni és élni vele!!! Ami mostvan az fos! Hogyha nemlépunk fel ellene,azis marad!
[email protected]
HAJRÁ DOPEMAN!
| This discussion has been closed. |
Külsőház
- az Alternatív Elnökúr helye az alternatív parlamentben van:
https://www.facebook.com/Kulsohaz/