Peticiok.com

deviza alapú csalás ellen

Elszámolás követelés a bankoktól!

Vendég#1 Apr 08, 2014, 15:42
nagyon szépen köszönöm---agyinfaktussal a szekszárdi korházban voltam--- feküdtem 1--hetet ez a dolog még megöl--
hála istennek a bénulásaim az arcomban jobban vannak---tiszteletem--theresia gabeli--
Vendég#2 Apr 08, 2014, 19:44
Sajnos a megadott link hibát jelez: nem tudja megnyitni a dokumentumot...
vendég#3 Apr 09, 2014, 08:55
Sajnos a link hibát jelez,és nem tudja megnyitni a dokumentumot!
Vendég#4 Apr 09, 2014, 10:34
Szia Péter melyik oldalról tudom letölteni az elszámolótábla pdf fájlt?? üdv. Györgyi
Vendég#5 Apr 13, 2014, 08:27
OK rb. B Zsuzsa
Vendég#6 Apr 16, 2014, 12:42
akasszuk fel a bankárokat
Vendég#7 May 01, 2014, 19:08
Sajnos nem lehet megnyitni a fájlt,Péter mi a gond,pedig nagyon fontos lenne!!
Vendég#8 May 01, 2014, 20:06
Kedves Péter!
Ügyvéd által írt keresetlevelet küldtem az Erste banknak,melyben kértem a teljes kimutatást az eddig befizetett törlesztésemről,havi bontásban.Válasz helyett kaptam egy levelet egy követeléskezelőtől,hogy 8 napon belül fizessem ki az elmaradt törlesztő részletet.A szerződésem még él,nem mondták fel,még ebben a hónapban is fizettem,igaz csak a felét a részletnek,mert többet képtelen vagyok fizetni.Tovább már nem is tudom,mert nincs miből.Feketelistára tettek,a követeléskezelő végrehajtóval fenyeget,a bank pedig hallgat,pedig vele kötöttem szerződést.A szerződésem több pontja támadható,pereskedni fogok.Csak a végrehajtástól félek.
Üdv:Kanizsár Jánosné
Vendég#9 May 02, 2014, 09:10
Valami miatt nem nyitható meg a sablon facebook
Vendég#10 May 02, 2014, 09:12

üzenet

Valami miatt nem nyitható meg a sablon facebook Üdv:Simon Imola

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.