deviza alapú csalás ellen
USA 1. A Trump számáéra megküldött levél.Mindenkinek javaslom, hogy az USA anyagainkat terjessze minden amerikai és nyugati ismerősnél, médiánál, stb.
Tisztelt Uram! Köszönve a felajánlott lehetőséget, csatlakozni szeretnék Önökhöz! Üdvözlettel: Velegi Zsófia
Kérek tájékoztató emailt! Nekem is "deviza"hitelem van. Szabó Zsuzsanna!
Én is szeretnék csatlakozni..Az én házam mar eladták a fejem felöl.
Elszámoltatása a banknak
Tisztelt Uram!
Szeretnék csatlakozni, a ház már elúszott, de ennek ellenére elszámoltatást szeretnék! Köszönettel a munkájukat! Balogh István
Érdeklődöm, hogyan tudok csatlakozni Önökhöz !
Üdvözlettel:
Nagyné Andrea
Kedves Péter! Bíznunk kell a munkád eredményében és a csoport "összetartozásában" (Bár lennénk mid többen!) ([email protected])
Szeretnék csatlakozni, hogy végre minden kiderüljön és minden devizahiteles kártéritést kapjon az őket megillető módon. Horváth Piroska [email protected]
Én Szabó Mária Szigetszentmiklósról régen csatlakoztam ehhez a csoporthoz, van KF számom is, de lemaradtam egy ideje, mert elindult a végrehajtás és más dolgokat kellett, hogy intézzek. Szeretném kérdezni, hogy az ilyeneknek mint én van e valami teendőm, Ha valamiről lemaradtam, kérlek szépen küld el. Nem szeretnék kiesni a csoportból. Egy jó ügyvédre lenne szükségem, mert a PKKB földobott a Törvényszékre ahol már kötelező a jogi képviselet és éppen a múlt héten mondtam föl az ügyvédemnek. Előre is köszönöm segítségedet.
Üdvözlettel: Szabó Marika
Ezúton szeretnék csatlakozni a közösségi feljelentéshez.
Üdvözlettel: Faragó Gábor
Minden számomra érthető megoldás érdekel!
Tisztelettel Wirth Zoltán
Hitel ajánlat
UNITED FIANCIO COMPANIA A Társaság részvénytőkére korlátozódik. Mindenféle hiteleket és pénzügyi szolgáltatásokat kínálunk. Hitelünk a vállalattól a személyi kölcsönhöz, rövid vagy hosszú távú feltételhez, kedvezőbb kamatlábbal (2%) változik. A hitelezési folyamat nagyon gyors és megbízható garanciával. A szolgáltatásainkról bővebb információért keresse fel e-mail címünket; (UNITED.FINANCIO(a)GMAIL.COM VAGY Whatsapp: +1 (857)325-5437)