Peticiok.com

deviza alapú csalás ellen

európai színtérre megyünk!

Vendég#1 Apr 27, 2015, 18:48
Váry Tibor
Vendég#2 Apr 28, 2015, 08:12
Pap Pálné felperes
CIB Lizing bankkal szemben chf hiteles autó ügylet
Vendég#3 Apr 28, 2015, 08:27
Valóban tisztességtelen eljárás úgy ahogy eddig minden cselekedetük az volt sőt most hogy kézhez kaptam az elszámoló levelet ki akadtam ugyanis a felvett chf hitelem 2300000 volt 7 évvel ezelőtt és most az elszámolás után 2900000 ezer lett hát mit mondjak az adósok marhára nem jártak jól. Talán ezt is lehetne tisztességtelen elszámolásnak nevezni újra harcba szállni .D e meddig ????? még meddig kell lázadni , követelni hogy valóban vissza kapjuk a tisztességtelenül befizetett pénzünket .? jelezte már valaki hogy semmivel sem járt jobban? üdv Tóháti Istvánné
Vendég#4 Apr 28, 2015, 10:34
Csatlakozom a közösségi feljelentéshez!
Vargáné Csütörtök Mária
Vendég#5 Apr 28, 2015, 12:42

Csatlaqkozás a közösségi feljelentéshez

Tisztelt Menyhért Péter Úr!

Kedves Péter!

Természetesen én is csatlakozom a devizát hírből sem látott, de a bank által CHF árfolyamon történő pénzügyi

kifosztás elleni közösségi feljelentéshez, hiszen tényként kezelhető a bankok mindegyike által alkalmazott devizahitel-indexálási trükközés!

Tény az is, amit Dr. Pásztor Pál ügyvéd úr írt a Magyar Nemzet 2011. augusztus 11-diki számában, mely szerint

"Nagy átverés volt a frankhitelezés", de említhetem még a birtokomban levő 50-60, 2010 óta folyamatosan

közgazdászok és jogászok írásai közül Prof.Dr. Jobbágyi Gábor úr, jogász, egyetemi tanár írását,amely a Magyar

Hírlap 2013. november 12-diki számában jelent meg "El kell felejteni az adósokat kifosztó szörnyszülöttet "

címmel! De mind az ötven ,vagy hatvancikk, tanulmány, esszé, mindegy hogy minek nevezzük ebben az esetben,

azt bizonyítja, hogy a bankok bizony átverték ügyfeleiket akkor, amikor a hitel/és vagy kölcsön - annak

felhasználási módjától, elnevezésétől függetlenül! - vonatkozásában annak viselkedéséről, pénzügyi alakulásáról

a törlésztések vonatkozásában  ne madtak írásba foglalt teljeskörű tájékoztatást, mely tájékoztatásnak a

kölcsön/és vagy hitelszerződés szerves részét kellett volna képeznie!!

Tisztelettel:    id. Rucz  Tibor     SZEGED

Vendég#6 Apr 28, 2015, 14:57
Feketéné Pelikán Éva
Vendég#7 Mar 31, 2016, 09:58
Maximálisan Egyetértek a levél tartalmával!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.