Peticiok.com

deviza alapú csalás ellen

Szavazzatok a deviza alapú csalás összefoglalójára!

Vendég#1 Jul 03, 2014, 15:39
Jakab János
Vendég#2 Jul 03, 2014, 19:07
Nagyon lényegre törő valódi és valós helyzet kis hazánk igazságügyi ill. gazdasági valóságáról. A becsületes nem lehet gazdag a becstelenség pedig gerinctelenséggel jár. Ezt használták ki a bankok és az ő működésüket engedő politikai hatalmak. Menyhért Péter tételesen, közérthetően tárja elénk az igazságot és dolgozik éjt-napallá téve, hogy az igazság kiderüljön és segítse a félrevezetetteket. Nagyon-nagy köszönet érte
Vendég#3 Jul 12, 2014, 14:32
Nem találok Szavazás menüpontot.
Vendég#4 Jul 22, 2014, 10:17
Helló,

Én egy hiteles, jó hírű, legitim és akkreditált privát kölcsön hitelező. Mi teszi pénzügyi támogatást, melyek közül a legkevesebb időtartama 1 év, a maximális futamidő 30 év. A kölcsönt nyújtott szolgáltatások a következők.

* Ingatlan / jelzálog hitelek
* Home Improvement Hitelek
* Autó / Medical / Diákhitel
* Adósság konszolidációs hitelek
* Business Hitelek / személyi kölcsönök.

Kérjük vegye fel velünk e-mailben a részleteket a mi hitel szolgáltatásokat. ([email protected]). Köszönöm, hogy időt és védnökséget.
Üdvözlettel,
Mr, James Edwards.
Vendég#5 Aug 14, 2014, 11:46
Kedves Menyus!
Ez a minimum amit megtehetünk érted a kitartásodért, a szakértelmedért és az önzetlen segítségedért!
Vendég#6 Aug 14, 2014, 12:02
Kérlek húzzatok bele! Én a 91. szavazó voltam és négy pályázónak is 160 körüli szavazata van most!
Mr. Leo Stevens#7 Sep 20, 2019, 10:24

Hitel Ajánlat

Szüksége van jóváhagyott üzleti és személyes hitelre / finanszírozásra, legfeljebb 2% -kal évente? Vegye fel velünk a kapcsolatot ma e-mailben további információkért.

Köszönöm.
Mr. Leo Stevens.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.