deviza alapú csalás ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
#2: - Nagyon precíz munka! Nekem többször is rátettek büntető kamatot, mert a fordulónapi befizetésem nem takarta az arra a hónapra vonatkozó árfolyamváltozás értékét. Közölték a bankban, hogy nekem kell kiszámolnom az összeget, arra a napra, amikor esedékes a törlesztőrészletem. Valamint, már egy éve fizettem a törlesztést, amikor küldtek egy tájékoztató levelet, hogy a tőkerészem is emelkedett!!!!!!!!! Tehát, nem az eredeti hitelösszeget követelték már tőlem, ami a jelzálog bejegyzéssel sem egyezett!!!!!!! Még ma is fizetem, egyre nehezebben!!!!! Szerintem ezt a problémát csak országos szinten - nem egyenként - lehet megoldani!!!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Jelentsd fel őket! Sablont talállsz afacebookon is, de ha a [email protected]ímemre küldesz mailt, akkor megküldöm a salonkat.
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az én hitelező pénzintézete a Magyar Ingatlanhitel Zrt.
Az ő nevükkel még sehol nem találkoztam.
Üdv: Anna
Köszönet a Tisztelt Kúria Tanácsának, Dr. Vezekényi Ursula bírónő, tanácselnök emberközpontú határozatának kihirdetéséért és a további, a jog,-és törvény alapján nyugvó további támogatásáért, mely segítséget nyújt egymillió banki károsultnak!
Szeged, 2013. július 07.
Rucz Tibor
Aláírtam, de nem várok tőle sokat.
közjegyzö csalt ez ügyben
Rucz Tibor Szeged
Szeged, 2013. július 07.
Re:
Azon túl még több tízezer forintot is elkért egy egykor banknál dolgozó személy vallomása szerint az általuk megfogalmazott tartalmú "közjegyzői okírat megszerkesztéséért"! Ők, mint jogvégzett személyek nem vonhatók felelősségre banki csalássorozatokban történő részvételük okán? Mert ugye ők sem szorgalmazták okiratuk elkészítése előtt, hogy a bank csatolja be a hitelnyújtást megelőző CHF ügyfelük részére történt megvásárlásról?!! Nos több neves közgazdász é jogász szerint ez banki indexálási trükk volt, Dr.Róna Péter, Boros Imre,Makkos Albert, Lentner Csaba, Dr.Pásztor Pál ügyvéd szerint nagy átverés volt a frankhiteelzés és ezt Drt.Pásztor Pál ügyvéd úr meg is írta a Magyar Nemzet 2011. augusztus 11.-i, csütörtöki számában!
Milyen érdekes: egyetlen Magyarorzságon működő bank sem cáfolta meg sem az ügyvéd úr, sem egyetlen szakértő közgazdász "devizahitelezés" trükközéseivel kapcsolatos magyarországi lapokban folymatosan megjelenő tanulmányaikat!!!!
Tisztelettel: egy őszinte hozzászóló
Köszönettel: Bojti József
És az Aegon...???
"2006-tól kezdve kétségbeesetten írtam és nyilatkoztam a devizahitelezés leállításáért, amiért meg is kaptam a 'kókler' minősítést a devizahitelezés megalkotóitól. Kik voltak ők? Hát Járai Zsigmond, Király Júlia, Simor András, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Oszkó Péter és Felcsúti Péter" - idézte Rónát a blog. "Ki dolgozta ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nemhogy nem vetett véget, hanem egyenesen szentesítette a 'terméket'? Hát Oszkó Péter és Felcsúti Péter"
Ezeknek a az embereknek már rég börtönben lenne a helyük,amiért családokat tesznek földön futóvá,ehelyett ma is szabadlábon vannak,a régi poziciójukban dolgoznak és havonta millókat keresnek.Ha mindezt annyiban hagyjuk,akkor meg is érdemeljük,hogy utcára kerüljünk ezk miatt a bünözök miatt.Szedjük össze magunkat emberek,és mutassuk meg,hogy nem vagyunk bábok!!!!!!!
Re: Re:
Egyetertek, meg a Vegrehajtokat is lekene mar allitani!!!!!Meg akkor is szedik a penzt a szerencsetlenul jart adosoktol, ha az jogtalan reszukrol!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
kifosztóink, agyafúrt átverőink!!!
Szabaduljunk a bankok fogságából!!!!
Sikerre fel!!!