deviza alapú csalás ellen
Kedves barátaim!
Vendég#27 Jul 07, 2013, 19:31
Én azon leszek, hogy mindenkit értesítsek,aki ebben az ügyben érintett. Nyernünk kell, mert ez egy nagy irányított csaláson alapuló ügylet, ennél sokkal kisebb csalásokért kerülnek börtönbe emberek.
Köszönettel: Deák Károlyné
Köszönettel: Deák Károlyné
Vendég#28 Jul 07, 2013, 19:32
Én azon leszek, hogy mindenkit értesítsek,aki ebben az ügyben érintett. Nyernünk kell, mert ez egy nagy irányított csaláson alapuló ügylet, ennél sokkal kisebb csalásokért kerülnek börtönbe emberek.
Vendég#29 Jul 07, 2013, 20:54
kedves Péter!
Én is szétküldöm mindenkinek! Hajrá!!!
Üdv:MKata
Én is szétküldöm mindenkinek! Hajrá!!!
Üdv:MKata
Vendég#30 Jul 07, 2013, 23:46
Tisztelt Menyhért Úr! Osztom ezerrel,remélem hogy lesz foganatja.Jó lenne már nyugodtan kelni,feküdni nem remegni mikor jön a végrehajtó!Jól bepaliztak bennünket,senki nem mondta mibe mászunk bele.Mindig hitelből éltünk és soha nem volt baj.Az egyiket visszafizettük,jött a másik.Tanári és adminisztrátori fizetésből három gyerek mellett nem volt más lehetőség.Nagyon sok sikert és jó egészséget kívánok Maguknak ehhez az önfeláldozó munkához.Miattunk még senki nem tett semmit.Köszönöm: Hajdu Simkó Lászlóné
Vendég#31 Jul 07, 2013, 23:57
Nagyon jó lenne már igazságot szolgáltatni,ebben az ügyben.
Tisztelettel:Demjén László
Csemő RákócziF 10sz
Tisztelettel:Demjén László
Csemő RákócziF 10sz
Vendég#32 Jul 08, 2013, 06:38
Hol kell aláírni??
Vendég#33 Jul 08, 2013, 07:03
Kérek minden ismerős és ismeretlen , devizaalapú hiteles és nem hiteles de szimpátiás magyar honfi társunkat írja alá a petíciónkat! Ez nem csak a hitelesek érdekeit szolgálja, hanem mi9nden magyar ember és család jövőbeni megélhetése érdekében fontos!!!
Előre is köszönöm, a pozitív hozzáállásotokat!
Üdvözlettel: Lukácsné Staller Terézia
Előre is köszönöm, a pozitív hozzáállásotokat!
Üdvözlettel: Lukácsné Staller Terézia
Vendég#34 Jul 08, 2013, 07:04
Aláírom!!!
Bütyök#35 Jul 08, 2013, 07:08
Aláírásgyüjtés
Kell hogy legyen igazság!!!A környező országokban van ,itt is kell hogy legyen!!
Vendég#37 Jul 08, 2013, 07:57
Tisztelt M.Péter!
Amikor elolvastam a felhívást aláírtam,igaz nem tudom hogy valóban meg is történt mert visszaigazolást nem kaptam. Igen,támogatom az aláírásommal és az erőfeszítését vagy erőfeszítésüket üdvözlöm, ha van olyan más amiben segíthetek szívesen állok a rendelkezésükre.
Tisztelette : Billwachs Rózsa
Amikor elolvastam a felhívást aláírtam,igaz nem tudom hogy valóban meg is történt mert visszaigazolást nem kaptam. Igen,támogatom az aláírásommal és az erőfeszítését vagy erőfeszítésüket üdvözlöm, ha van olyan más amiben segíthetek szívesen állok a rendelkezésükre.
Tisztelette : Billwachs Rózsa
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vendég#39 Jul 08, 2013, 08:24
Köszönjük mindenkinek, aki tesz a devizahitelesekért. Aláírtam, és megosztom.
Vendég#40 Jul 08, 2013, 08:46
Szolnokon hol gyűjtitek az aláírásokat. Hadvári Gyöngyi
Vendég#41 Jul 08, 2013, 09:32
Bizony nagyátverés a devizában való nyílvántartási kötelezettség átcsúsztatásra került és így lett deviza alapú a hitel
Vendég#42 Jul 08, 2013, 09:57
Igen, egyesíteni kellene az eddig már akár - az azonos cél érdekében - perlésre, vagy feljelentésre begyüjtött aláírásokat.
Vendég#43 Jul 08, 2013, 11:40
sok sikert! Osztom! Hol kell aláírni?
Mészáros Ildikó
Mészáros Ildikó
Vendég#44 Jul 08, 2013, 12:34
Szép napot!
Valamiért nem fogadja az aláírásom, illetve szerkesztés alatt állóra teszi. Miért???
Valamiért nem fogadja az aláírásom, illetve szerkesztés alatt állóra teszi. Miért???
Vendég#45 Jul 08, 2013, 12:34
Hol írhatom alá?
Vendég#46 Jul 08, 2013, 12:55
hol kell aláírni
Vendég#47 Jul 08, 2013, 12:56
Osszuk minden ismerősnek ezerrel!!!
aláirtam: dr.Depinyi Ildikó
Vendég#48 Jul 08, 2013, 13:11
Alairom a peticiot...Vodros Marton ados...
Vendég#50 Jul 08, 2013, 13:53
Èn aláîrom.
Üdv. Micsunek Krisztián
Köszönjük szépen.
Érdemes megnézni a 9000/1946. VII. 28. Miniszterelnöki rendeletet a FORINT bevezetéséről, érvényben van, sőt, a 12. paragrafus kimondja, hogy 1946. augusztus 1-től a közokiratokban, bírósági iratokban és más hatósági iratokban PÉNZNEMKÉNT CSAK A FORINT SZEREPELHET!!!!
A FORINT, mint Magyarország törvényes fizetési eszközének a védelme a Nemzetbiztonság feladata (mindenkori szervének, névtől függetlenül), és a FORINT ÁRFOLYAMÁNAK a védelme is. A forint árfolyamát számos tényező befolyásolja, köztük még a szándékos vagy nem szándékos külföldi katonai, politikai hatás is, ennélfogva ez kiemelt nemzetbiztonsági tényező és veszélyforrás.
A Nemzetbiztonság nem látta el a feladatát, sem a 9000/1946-os ME rendelet védelmét és betartatását, sem pedig a FORINT védelmét, ezért a felettes szervéhez kell fordulni, amit én megteszek.
Szomorú, hogy hülye és korrupt gyerekek irányítják ezt az országot.
Sok sikert Magának is ,vagy neked is, ha már ebben is Sors-társak vagyunk. Engem is zaklatnak, amióta a Falus Zsolt tüntetésén ezt nagyjából elmondtam a Bankszövetség székháza előtt, mivel Király Júlia tanított és ráadásul az egyik legjobb és tisztességes szakember, Brüll Mária volt a nemzetközi pénzügyek tanárnőm.
Üdv. Molnár Ibolya