Bocsánat kérés Izraeltől.
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#251: Big Barracuda - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
A Rajnainak üzenem, hogy ha túl erös amit írtam, kérem törölje! Meglehetősen eltértünk a lényegtől ezzel az észkombájnnal!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#252: Big Barracuda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nem törlöm! Az ilyenek ezt érdemlik! Azt hiszik, hogy vakkantanak egyet és akkor mindenki meghúzza magát... Hát Nem! Húzzák meg magukat ezek a szégyentelenek!!
Amúgy Ott voltam a Jeruzsálemi konferencia-központban, amikor Szent-Iványi István külügyi államtitkár az akkori kormány nevében, mintha bocsánatot kért volna!!!!!!!!!!!!!!
Ifj. Csonka Károly
Re:
Mintha? Ezt a petíciót pontosan azért indította a tulajdonosa, hogy félreérthetetlenül, világosan, tisztán, érthetően, minden ember számára nyilvánvalóan, miniszterelnöki szinten történjen meg a bocsánatkérés.
Kedves Péter!
Kedves Péter!
Re: Kedves Péter!
Kedves Figyelő!
Köszönöm a hozzászólásodat. Magyar emberként csak annyi közöm van a Zsidókhoz, mint bármely nemzet keresztény emberének. Ugyan is a kereszténység szorosan összefügg a zsidósággal és Izraellel. (Persze ha a Bibliát vesszük alapul) Szerintem minden ember belülről érzi, hogy számára mi a "nemes" cél. Én magam is, nem külső ráhatásra indítottam a petíciót hanem belső meggyőződésből. Megtisztelő hozzászólásod nem kerül törlésre, mint ahogy a többi kulturáltkomment sem. Kívánok a továbbiakban minden jót!
Nincs bennem gyűlölet. Nem tudom miből olvastad ezt ki..... ha a nevedet nem mered vállalni...az is jelent valamit....
Kedves Péter!
A nevedet úgyis tudjuk, más fórumokon különféle nevekkel megnyilatkozol. A stílus maga az ember.
Bocs hogy bele vau!
Mikortol hívták Palesztínának? Előtte mi volt a neve? Ki adta ezt a nevet? Kérlek ne értsd félre, csak kíváncsi vagyok, nem kötekszem, de te emlitetted hogy nézzük a történelmet.(200-1948) Mondtad hogy a Biblia neked is alap. Kérlek írd be hogy hol említi a Biblia a palesztinokat? Rákeresnék én is. Köszönöm!
This comment has been removed by the author of the petition.
Remélem, hogy ez a petíció tömegekhez jut el és eléri a célját. Nemes Györgyné
Re: Re: Kedves Péter!
#265: Big Barracuda - Re: Kedves Péter!
Ki az a tapló aki a nickemet használja?
A 265-ös hozzászólást nem én írtam! Nem is értem.
Miféle kakamatyi akiől anyi tellik?
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#250: - Re: Re: Re: Re: Re:
Látom ,gyorsan megy a visszafejlődés nálad. Meg nyugtatlak, a torkodon akadnék! Egyáltalán szobatiszta vagy már?
Annó, volt egy Zsidó főnőköm, aki az ilyenekre mint te azt mondta, hogy annyi eszed van mint egy tyúknak, csak éppen nem szarod össze az udvart.