Bocsánat kérés Izraeltől.

Ebben a Petícióban aláírást szeretnék gyűjteni azért, hogy a Magyar Kormány, a MiniszterelnökMagyarország nevében kérjen bocsánatot hivatalosan, személyesen, nyilvánosan Izraeltől és magyarországi zsidó emberek leszármazottjaitól a 1941 és 1945 közötti időszakban a  magyarországi zsidó emberek ellen elkövetett bűnök, bűncselekmények miatt.                                          .

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBm3RUD3cBQtAQGyedztgh4IhOxTJiVzNpWUxhCgKeUHpfEiivtg


1941 és 1945 között több mint 400 000, a mai országterületről 200 000 magyar zsidó esett áldozatul a munkaszolgálatnak, a német nemzetiszocialisták és magyarországi szövetségeseik által megszervezett deportálásoknak, a magyar hatóságok brutalitásának, a halálmeneteknek, az auschwitzi gázosításoknak, a tömegkivégzéseknek, a koncentrációs táborok szörnyű körülményeinek. A holokauszt minden tizedik, a legnagyobb nemzetiszocialista megsemmisítő tábor, Auschwitz-Birkenau minden harmadik áldozata magyar állampolgár volt.

http://3.bp.blogspot.com/-29KcdPlhSxs/UED8MYkp7rI/AAAAAAAAEzI/DOqrdNqVJs0/s1600/hungary.jpg

Fontosnak tartom, hogy a múlt bűnei rendezve legyenek, nemzeti szinten. A rendezés legegyenesebb módja a nyílvános bocsánatkérés Izraeltől és minden zsidó, (akár magyar akár nem magyar ) embertől. Magyarországnak tartozása van a Zsidóság felé. Az idő nem gyógyítja be ezeket a sebeket. Meggyőződésem, hogy egy ország állapota és jövője attól függ, hogy milyen a viszonyulása Izraelhez. Tudom, hogy egy ilyen őszínte nyilvános bocsánatkérés Magyarország javát szolgálná.

A Miniszterelnök feladata az, hogy az országunk javát és a nép érdekeit képviselje. Az, hogy mi jó a "népnek" az állampolgároknak az egyéneknek ebben az "ügyben", azt ezúton tegyük aláírásainkkal nyilvánvalóvá. Ezért kérem, hogy mindenki aki egyet ér azzal hogy ennek a bocsánatkérésnek meg kell történnie, hogy Magyarországnak rendeznie kell a múltat Izraellel, és ezzel Magyarország felemelkedését és javát szolgálni az írja alá ezt a petíciót.

http://www.harmonet.hu/data/cikkek/17000/17952/02.jpg