Bocsánat kérés Izraeltől.

Ebben a Petícióban aláírást szeretnék gyűjteni azért, hogy a Magyar Kormány, a MiniszterelnökMagyarország nevében kérjen bocsánatot hivatalosan, személyesen, nyilvánosan Izraeltől és magyarországi zsidó emberek leszármazottjaitól a 1941 és 1945 közötti időszakban a  magyarországi zsidó emberek ellen elkövetett bűnök, bűncselekmények miatt.                                          .
1941 és 1945 között több mint 400 000, a mai országterületről 200 000 magyar zsidó esett áldozatul a munkaszolgálatnak, a német nemzetiszocialisták és magyarországi szövetségeseik által megszervezett deportálásoknak, a magyar hatóságok brutalitásának, a halálmeneteknek, az auschwitzi gázosításoknak, a tömegkivégzéseknek, a koncentrációs táborok szörnyű körülményeinek. A holokauszt minden tizedik, a legnagyobb nemzetiszocialista megsemmisítő tábor, Auschwitz-Birkenau minden harmadik áldozata magyar állampolgár volt.Fontosnak tartom, hogy a múlt bűnei rendezve legyenek, nemzeti szinten. A rendezés legegyenesebb módja a nyílvános bocsánatkérés Izraeltől és minden zsidó, (akár magyar akár nem magyar ) embertől. Magyarországnak tartozása van a Zsidóság felé. Az idő nem gyógyítja be ezeket a sebeket. Meggyőződésem, hogy egy ország állapota és jövője attól függ, hogy milyen a viszonyulása Izraelhez. Tudom, hogy egy ilyen őszínte nyilvános bocsánatkérés Magyarország javát szolgálná.

A Miniszterelnök feladata az, hogy az országunk javát és a nép érdekeit képviselje. Az, hogy mi jó a "népnek" az állampolgároknak az egyéneknek ebben az "ügyben", azt ezúton tegyük aláírásainkkal nyilvánvalóvá. Ezért kérem, hogy mindenki aki egyet ér azzal hogy ennek a bocsánatkérésnek meg kell történnie, hogy Magyarországnak rendeznie kell a múltat Izraellel, és ezzel Magyarország felemelkedését és javát szolgálni az írja alá ezt a petíciót.


 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Rajnai Péter, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...