Bocsánat kérés Izraeltől.
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the author of the petition.
Kérnék választ, linket, valamit, ami megnyugtat afelől, hogy a ZSIDÓSÁGÉRT, A MAGYARSÁGÉRT, ÉS NEM A MAGYARSÁG ELLEN adtam a nevem! Hazánkat mostanában rengeteg alaptalan vád éri.
Re:
Kedves Vendég!
Megnyugtathatlak, hogy nem a magyarság ellen adtad a nevedet. Én nem a magyarok ellen, hanem a magyarokért teszem ezt. De ha megírod, hogy mi az ami megnyugtatna akkor megpróbálok megfelelni neked.
Addig is maradok tisztelettel:
Rajnai Péter
Re: Re:
Köszönöm, kedves Péter! Megnyugtattál.
Sok dolog van, amit fonákul használnak fel manapság. Ez a kérdés viszont olyan komoly, hogy muszáj volt kérdeznem, mert az antiszemitizmuson túl az azzal való vádaskodás is (adott esetben) nagyon aljas eszközei a gonosznak.
Ha tudsz, küldj nekem valamit arról, ami azt igazolja, hogy ez a bocsánatkérés még nem történt meg. Szeretnék ily' módon bizonyos lenni abban, hogy ez a kezdeményezés nem fog zátonyra futni, vagy nevetségessé (rossz esetben "casus belli"-vé) válni! Régi ismerethiányt pótolnál ezzel nálam!
Isten áldjon!
Samu-Nagy Péter László
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Kedves staryl!
Van bocsánat (!) mindenre, egy kivétellel. Ez nem az a bizonyos. Istennél ott a kegyelem. A zsidóság elleni bűnök bocsánatáért történik többek közt ez a petíció is. Tőlük, és mindenki szívén belül egyedileg, vagy gyülekezeteken belül csoportosan bocsánatot KELL kérnünk azok nevében is, akikhez semmi közünk! Nem én, nem a nagyapám, stb. volt nyilas, de a nemzet nevében meg kell tennem, tennünk. Éppen a bocsánatért. Mert azok az emberek meghaltak egy sátáni eszme miatt. ...és aki nem bocsát meg, annak nem is bocsáttatik meg.
Más: Ne vádold a mérsékelt-nemzeti kormányt burkolt nácizmussal! A Jobbikkal-összemosás egy egyszerű (?) ellenzéki rágalomhadjárat része. Ez rosszindulatra vall, de legjobb esetben is tévedés. A nácizmus, antiszemitizmust sikítozók tömegének ne légy tagja, csupán, mert a magyarságellenes propaganda a trendi. Az antiszemitizmussal, "zsidókártyával" való visszaélés táptalaj a valódi zsidógyűlölők számára! Ne adj erre felületet! Ha meg őszintén így gondolod, akkor sajnállak.
Van nevem: Samu-Nagy Péter László
Re: Re:
Samu-Nagy Péter László!
Nem kicsit vagy antiszemita.
Nekem is van nevem, de félek neked megadni. Félek tőled, félünk tőled.
Re: Re: Re:
#24: Anonim antifasiszta - Re: Re:
Igen, az én családom is fél tőlük.
| This discussion has been closed. |