Az oltás hatékonysága közérdek!
Több információt!
Vendég#1 Oct 02, 2021, 08:53
Nem oltás kell, hanem gyógyítás! Ami jelenleg nincs, de ha mégis lenne, betiltják. Tojok az összes oltásra! Hatékony vagy sem, az ember élet nem játék!!!!!
Vendég#2 Oct 02, 2021, 09:38
Nem támogatom az oltást, mert a magyar nép megosztottságát eredményezi, hazugság amit a nép felé kommunikálnak!
Az oktatlanok kirekesztettek a társadalomból, ez nem megengedett, törvénytelen. Oltás kötelezővé tétele csak politikai érdek. A nem oltható betegek számára kirekesztettséget és szándékos eutanáziát jelent! Az ország vezetése a nem oltható betegekről tudomást sem akar venni! Egészségügyi államtitkár, s3n a népegészségügyi hivatal! Sok egészségügyi dolgozó akik évtizedeken keresztül beteg ápolás során folyamatos gyógyszer kontaktban volt, foglalkozási ártalom folytán gyógyszer allergiás lett, nem oltható! Most ezrével bocsátják el a munkahelyéről igazságtalanul! Ez a petíció is egy kényszer, amelyet csak a kormány radikális nyomása miatt kezdeményeztek törvény ellenes! Dietetikus - egészségügyi menedzserként nyilatkoztam
Vendég#3 Oct 02, 2021, 10:33
Szabó Miklós
Vendég#4 Oct 02, 2021, 10:33
Az oltás és a maszkot nem hatékony káros hatással van az embernek és a gyerekeket hadják békén fejezzék be az EMBEREKET KÍSÉRLETI VAKCINÁVAL oltság be
Vendég#5 Oct 02, 2021, 19:46
Nem szégyelje magát ilyen mocskot ír be oltássa be magát 4ször ha akarja kísérleti vakcina Bill Gates Rokeferek parancsára folyik világ szerte ez nem védő oltás a védőoltás is meg szünz 1997ota nem kőtelező csak a nagy okosok halgatnak
István#7 Oct 14, 2021, 02:11
Ha az is benne lesz a statisztikában, hányan nyomják a kórházi ágyakat hamisított oltási papírokkal, akkor persze. Csak utólag egy covidosról nehéz megállapítani, hogy nem a mosdókagylóba ment-e az oltóanyag.
Vendég#8 Oct 14, 2021, 18:53
Nem támogatom az oltást,mivel több ismerősöm súlyosan lebetegedett tőle,és többen oltás után elhaláloztak!
Trojákné Kerepesi Tünde
Vendég#9 Nov 20, 2021, 05:56
Támogatom a petíciót.
Vendég#10 Nov 20, 2021, 05:58
Támogatom.
This comment has been removed by the author of the petition.
Vendég#12 Nov 20, 2021, 18:22
Tisztelt tájékoztató! Én semilyen oltással kapcsolatos peticiót nem írtam alá,és ezt sem írom alá! Önnek ajándékozom a részemre szánt lötyit! Az oltottak is megbetegszenek. Én bízom a saját immunomban.
Vendég#13 Nov 20, 2021, 18:24
Re:
Teljesen igazad van! Ekkora szemétséget,már hazugsággal,megtévesztéssel zargatják az embert! Aki megvette,fogyassza el!
Vendég#14 Nov 20, 2021, 18:30
Re:
Szégyellem magam,hogy az eü- ben dolgoztam. Nem hiszem el,higy ezt a politikai nxomást képesek elfogadni. Kell a pénz,de az egészség mindentől fontosabb! Jó hogy nyugdíjas vagyok,már rég meglincseltek volna,hisz engem nem lehetne így elhallgattatni!
Vendég#15 Nov 21, 2021, 00:04
Martonné Lakos Klára