Alternatív eredetelméletek Nemzeti Alaptantervbe foglalásáért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Az evolúció kizárólagos oktatása a marxista oktatáspolitika maradványa az oktatási rendszerben, ráadásul tudományos szempontból is óriási lyukak vannak rajta!
Életmentő info
Külön szerencsém, hogy túléltem azt a 30 évet, amikor még nem tudtam Isten létezéséről és teljesen értéktelennek éreztem magamat is és az életet is. Miután megismertem a Bibliát, akkor értettem meg, hogy mi az értelme az egésznek. Az a sok gyerek, akik pusztítják, sőt néha meg is ölik magukat, meg persze a felnőttek, akik hasonlóan járnak, mind annak az információnak a hiánya miatt szenvednek, amit egyedül a Bibliából lehet megtudni. Ne fosszuk meg őket ettől az életmentő ismerettől.
[email protected]
Személyes véleményem szerint az élet nem lenne ennyire sokszínű, ha magától alakult volna ki, hanem lenne egy nagy zöld massza, ami beborítaná a földet, ha egyáltalán létrejöhetett volna ilyen magától. Ez következik ugyanis a Darwini elméletből, mely szerint a legéletképesebb maradna fenn...
Ráadásul ha olyan zord körülmények között is megélnek élőlények, mint mélytengeri hátságok, föld alatti olajlelőhelyek, akkor más bolygókon - vagy a Holdon - miért nem találtak semmit?
Valamiért a Földünkhöz kötődik az élet nevű találmány...
Adjuk meg az esélyt más elméletek okatásának is, ne legyen evidencia egy elmélet az iskoláinkban!
Nincs tudomány, amely a bibliával nincs összhangban.
Ki ez az AlterNat Egyesület, alapjában véve egyetértek a peticióval, de nem szeretek olyasmit aláírni, aminek a forrásáról nem tudok semmit. Erről az egyesületről pedig nem találtam semmit, kik ők, mik ők?
Re:
Fiatal keresztény értelmiségiek vagyunk, akik a fenti célt tűztük ki. Infot azért nem találtál rólunk, mert kb. 1 hónapja alakultunk.
Mózes I.1.27.
Igen.
| This discussion has been closed. |